Lapar műtétnél vezetnek ki csövet a sebből, hogy tisztulni tudjon? Vagy azonnal összevarják és gyógyul magától?
elvileg már most sem rúghatnak ki, elvégre rendszeres orvosi kezelés alatt állok. dokim mondta, hogy ad igazolást. DE! kinek van kedve úgy ott maradni utána? meg cirkuszolni. egyébként hiába rúgnak ki, ha a felmondási idő alatt teherbe esel, akkor érvénytelen a szerződésmegszűntetés. azért nálad még van esély a természetes teherbeesésre, nem?
köszönöm a bíztatást! tartsunk ki!
szia!
A nagyon hosszú válaszos 10:50-es vagyok!
Nagyon örülök, hogy túl vagy a műtéten!!!
Sajnálom, hogy csak lombikosan lehet babád, de ne add fel.
Nekem anno azért kellett kényszer szünetet tartani mert az endok miatt leállították a ciklusomat!
szeptember 8-án volt a műtét és ha minden igaz és nem lesz semmi gond akkor már jövőhéten láthatjuk uh-on a kisbabánkat :) eddig álmamimban sem gondoltam volna hogy sikerülhet, DE mégis!!!! Két év várakozás után végre....
Ez is azt bizonyítja hogy MINDEN lehetséges!!!!
Épülj fel gyorsan és BABÁSODJ te is!!!!
Kedves 10:50!
Ezek szerint vasárnap pozit teszteltél! Ez nagyon jó! Gratulálok!
Igen! minden lehetséges. hiszem és tudom. sajnos ott a kórházban is volt pár olyan eset, akinek nagyon súlyos bajai voltak és csak lombikkal lehetett babája. Nekem csak elzáródásom van, a méhem és a petefészkem épp, tehát nagy baj nincs. Mostmár nem látom olyan tragikusnak a dolgokat! Azért az itthoni környezet és támogatás sokat jelent!
Nagyon örülök a babádnak! Tudom, hogy nekem is lesz! Csak még idő kell, meg egy kicsit kell takarékoskodunk is, mert sajnos a lombik nem olcsó, de hétfőn beszélek az orvossal és akkor már többet tudok!
Mostmár én is nyugodtabb vagyok, hogy túl vagyok rajta! És hamar fel lehet épülni belőle, mert már alig húzódik a varrat!
Majd írj a jövő héten is, hogy milyen volt látni a babát!!!!!!
Még egyszer gratulálok!!!!!!
Puszi
nem a vasárnapi teszt pozi, mert nem csináltam, viszont hétfőn,kedden,szerdán és csütörtökön és halvány pozi lett :))
7 hónappal a műtét után....
Örülök, hogy jobban vagy!!!meglátod, lelkileg erős vagy és hamarosan sikerülni fog neked is!
Nagyon izgulok a szerda miatt. még semmisem biztos...
Akkor fogok tudni örülni neki, amikor már az orvos mondja, hogy rendben van minden.....
ez aranyos! nem bíztad a véletlenre!
minden rendben lesz, mostmár nem is lehet másként!
szurkolok! majd írj, hogy milyen!
Kedves másik lombikos!
Te is pécsi vagy? Hol tartotok a vizsgálatokkal? Ill. milyen vizsgálatokat csináltatok? Nekem hormonvizsgálat volt még csak a ciklus 3. napján és a férjemnek hepatitis meg Aids teszt. 7-én megyek újra vérvételre. Milyen vizsgálat lesz még? Milyen gyógyszereket kaptál?
Munkahelyen még kb. 3 hétig vagyok, utána pihi. Nyaralás után belevágunk mi is, július második felében. Addig mindent kivizsgáltatok magamon....
Írj, hogy hol tartotok! nagyon szurkolok! kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!