Egy kicsit tartok a tegnap estének a következményeitől. Mit kellene most tennünk?
Tudom hülye vagyok meg minden, hozzám lehet vágni 1000 dolgot, viszont segítség kellene.
Barátnőmmel "csináltuk", viszont nem olyan mélyre, a szűzhártya sem szakadt ki.
Csak előváladék kerülhetett oda és a barátnőmnek ezen a héten jött meg (még egy kicsit tegnap este is volt)
Lehet ebből terhesség? Megérné bevenni a 72 órás tablettát? Vagy felesleges? Esetleg nőgyógyász vagy tesz vagy mittudomén mi tudna megbízató választ adni?
Köszönök minden választ!
U.i:biológia könyvben ilyenről sosem volt szó...:D
Több sebből vérzik az irományod, kedves kérdező. Nézzük szépen sorban.
"Csináltuk, viszont nem olyan mélyre, a szűzhártya sem szakadt ki."
A szűzhártya pár centire van a hüvely bejáratától. Az, hogy kiszakad, nem feltétlenül érződik. Az meg más kérdés, hogy rengeteg mindentől kiszakadhat. Én például 10 éves korom óta lovagolok (köztudott, hogy az ilyen sporttól átszakadhat). Az első szex simán ment, SEMMIT nem éreztem, hogy elszakadt volna bármi is. Hogy a szűzhártyám mikor szakadt ki, örök rejtély. Tehát ha már pl félig benne voltál, de nem éreztél semmi szakadást, attól még bőven lehet, hogy túlvoltál a hártyán (vagy a helyén).
"Csak előváladék kerülhetett oda, és a barátnőmnek ezen a héten jött meg."
A terhesség veszélye bármikor fennáll. Bőven elég lehet az előváladék is egy nő teherbe ejtéséhez, ráadásul sok pár van, akiknek csak menstruáció alatt sikerült babát összehozni.
Az esemény utáni tabletta egy nagy adag hormonbomba. Én biztosan nem venném be, mert évekre tönkre teheti a hormonjaimat.
Azt viszont illene tudni, hogy a terhesség az első 2-3 hétben nem kimutatható. Teszt és nőgyógyász ilyenkor mit sem ér, hiszen szerencsétlen még be sem ágyazódott.
Ui.: Érdekes, én sose engedtem barátomnak, hogy gumi nélkül belém dugja a farkát. Más kérdés, hogy neki is volt annyi esze, hogy gumi nélkül nem csinálta. Mióta gyógyszert szedek más a helyzet.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!