Idő utáni halvány 2 csíkos tesz?
Figyelt kérdés
Reggel csináltam tesztet mert késik pár napja. 1 csík lett. Este vmi azt súgta hogy nézzem meg es halványan de volt még egy csík. Tudom hogy nem értékelhető már, de ez most csak száradási csík lenne vagy mitől lehet hogy estére megjelent egy második csík is? Nem az első tesztem volt már de eddig nem volt még ilyen hogy estére megjelent volna még egy csík. Tesztelni fogok majd vasárnap újra ha addig nem jön meg. X-epil tesz.2017. jan. 20. 11:55
41/50 anonim válasza:
Orvosnál voltál? Látta a babát? Jó helyen van? Csak mert én úgy tudom, méhen kívülinél nem erősödik a csík.
42/50 A kérdező kommentje:
Méhen kívülinél görcsörnék elég erősen és véreznék is úgy tudom. Jövöhét pénteken megyek dokihoz
2017. jan. 26. 07:41
43/50 anonim válasza:
Az is lehetséges, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Erősödött ez. :) Nekem is nagyon lassan erősödött, mai eszemmel nem tesztelgetnék állandóan, az idegbajba kergetett. :) Nyugi, rendben lesz minden!! :)
44/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Megpróbálok megnyugodni. És nem idegeskedni.
2017. jan. 26. 08:00
45/50 anonim válasza:
szerintem ne izgulj :) látszik az a csík szépen :)
46/50 anonim válasza:
Én is drukkolok, csak lehetőségként írtam, nem -e méhen kívüli, hisz a kérdező kérdezte. Drukkolok
47/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa-e még valaki. Sajnos ma elkezdtem vérezni így elment a pici. :( Majd 3 hónap múlva újra próbálkozhatunk.
2017. jan. 31. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!