Lehetséges, hogy baba van a "pocakban"? Iszonyat halvány
csikos tesztek!
2016. dec. 29. 13:56
2016. dec. 29. 14:15
Ha halvány, attól az még csík, majd pár nap múlva erősödik, hacsak nem kémiai terhesség volt. Ha többet is csináltál, akkor szinte biztos, hogy van ott "valami".
2016. dec. 29. 14:48
Babához erősödnie kell :S ha egy hét után sem erősödik egy picit sem, akkor irány a doki, mert ciszta produkálhat folyamatos halvány pozi tesztet és mensi elmaradást.(bár ez ritkán fordul elő) Ha meg halványul a teszt akkor kémiai volt és hamarosan megjön.
Ha meg erősödik akkor meg örülünk :)
Nekem 3 napig egyformán nagyon halványak voltak paráztam is...aztán kihagytam egy napot és 5. napon már szépen erősebb pozi volt.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
9hkm
2016. dec. 29. 20:05
5/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van fotóm, de nemtudom, hogyan kell felrakni ide :/. Ma együtt voltunk a párommal és nagyon minimális barnás váladék is távozott belőlem. A ma reggeli tesztem is nagyon halvány, talán egy árnyalatnyival erősebb a tegnap, tegnapelőttinél. Beszéltem az orvosommal ő azt mondta, hogy várjak még 5napot, ha addig nem jön meg és akkor teszteljek, mert lehet, hogy ez csak valamilyen hormonális változás miatt van (a teszt is) :(
6/36 A kérdező kommentje:
4es válaszoló Gratulálok, és kívánom, hogy szépen és egészségben teljen a várandósságod! Ha most nemis sikerül, remélem legközelebb énis a kismamák táborát bővíthetem! :) de azért még bízom benne, hogy sikerült, csak aggasztanak a tesztek és a tünetmentesség mivel volt már terhességem (missed ab. végződött:() és akkor már nemvárt előtt 3nappal erős pozi tesztem
Volt és a műtétig iszonyatos erős tünetek :(
Mulyen tesztet csinaltal? Csak azert kerdezem mert en is csinaltam neten vett one step tesztet alig latszott valami. A clearblue digitale teszt pedig mar2-3 hetet mutatott masnap reggel. Lehet h a teszt nem jo.
2016. dec. 30. 14:17
8/36 A kérdező kommentje:
Szia. X-epil teszteket csináltam. Van egy clear blue tesztem is, de azt hétvégére tartogattam. Viszont kicsit barnázok az egyutt lét ota, de csak a wc papiron latszodik :/
[link]
Nekem ilyen ma 26 napos ciklussal , delutani pisivel 25-ös teszt.
27-re nem vartam.27-en Nagyon halvány volt !
Legolcsobb teszt !expect Classic!
[link]
2016. dec. 30. 16:54
Kedves utolsó, neked ezek nagyon nem halványak :D Gratulálok :)
2016. dec. 30. 20:00
Kapcsolódó kérdések: