Lehetséges, hogy baba van a "pocakban"? Iszonyat halvány csikos tesztek!
Szia! Hogy vagy ? Erősödött a teszted?
En voltam a pozi tesztes .
Sajnálom kedves kérdező ! Szorítok hogy minden rendben legyen! Ezert rossz ha koran kell dokihoz menni mert csak idegesitik az embert .Nekem volt tavaly egy missed ab mert üres volt a petezsak ! Nem muszály neked egy hónapot várni , 2 het múlva mar kell legyen szivhang , menj el es tisztazd hogy ha mar igy alakult ! Feleslegesen ne idegeskedj ! Ilyenkor még a petezsak mérete nem mérvadó mert a fogantatasnal egy két nap ide vagy oda nagyon nagy különbségeket okoz a méretekben ! Próbálj megnyugodni es pozitiv lenni ! Minden rendben lesz szerintem !
M.
Ja enyém volt az erős teszt amit belinkeltem ! De nekem előbb volt ovum is kicsit !missed ab óta egesz mások lettek a ciklusaim .25-26 napra állt be a mindig pontos 28 rol es ovu is mindig előbb van !
M.
Hat nem ! Ne idegeid ki magad feleslegesen ! Nagyon fajt nem várt után a derekam, es nekem a huvelybe es a gát irányába sugárzó nyilallasok voltak .Most mar nincs ! Elmúlt ! Neked is el fog ! Nyugodj meg mert az aggodalom csak meg több tunetet szül ! A baba növekedéséhez is nyugalom kell , meg neked is ! Kösd le magad olyan dolgokkal amik elvonják a figyelmed ! Nem lesz semmi baj meglátod ! Túl koran látott orvos es mint irtam ilyenkor nehéz valamit is kezdeni a méretekkel meg egyéb dolgokat mert nagyon sok a különbség egy két nap miatt is .épp hogy beágyazodás rendben lezajlott es idő kell a fejlődésnek!
M.
Szerintem az is egyenfüggô hogy mikor van Annyi hcg hogy erôs legyen a teszt ! Gondolj arra hogy van akinek Igen sokat kell várni mire a teszt mutat egyáltalán valamit!
Nem hinnem hogy gondot jelent ! Es ne ellenőrizd napi szinten , csak két harom naponta! Ne idegeskedj feleslegesen ! Nem kell 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!