Idő utáni halvány 2 csíkos tesz?
Figyelt kérdés
Reggel csináltam tesztet mert késik pár napja. 1 csík lett. Este vmi azt súgta hogy nézzem meg es halványan de volt még egy csík. Tudom hogy nem értékelhető már, de ez most csak száradási csík lenne vagy mitől lehet hogy estére megjelent egy második csík is? Nem az első tesztem volt már de eddig nem volt még ilyen hogy estére megjelent volna még egy csík. Tesztelni fogok majd vasárnap újra ha addig nem jön meg. X-epil tesz.2017. jan. 20. 11:55
31/50 anonim válasza:
Ez is pozitív! :) Halkan gratulálok!
32/50 anonim válasza:
Szia! Szerintem ezek pozitív tesztek!!!
34/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mégegyszer a válaszokat mindenkinek. Viszont lenne egy kérdésem. Fájdogál az alhasam. Nem olyan erősen és nem is mindig. Csak néha-néha. Ez próbléma lehet vagy normális? Orvoshoz csak jövöhéten tudok menni mert addigra kaptam időpontot.
2017. jan. 24. 15:32
35/50 anonim válasza:
nekem mondjuk még nem kell megjönni csak csütörtökön de nekem is 2 napja mindjárt megjön érzésem van és egy halvány pozi tesztem. azt mondják ez normális ugyhogy neked is :) 1 babámnál is volt több mint két hétig mindjárt megjön érzés.
36/50 anonim válasza:
Nirmális, ne aggódj! :) Boldog babavárást! :)
37/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megpróbálok nem aggódni. Utolsó elötti gratulálok. :)
2017. jan. 24. 16:16
38/50 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Pont 1 hete teszteltem elöször. Ma újra és ez is csak halvány 2 csíkós lett. Miért?
2017. jan. 26. 04:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!