Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idő utáni halvány 2 csíkos tesz?

Idő utáni halvány 2 csíkos tesz?

Figyelt kérdés
Reggel csináltam tesztet mert késik pár napja. 1 csík lett. Este vmi azt súgta hogy nézzem meg es halványan de volt még egy csík. Tudom hogy nem értékelhető már, de ez most csak száradási csík lenne vagy mitől lehet hogy estére megjelent egy második csík is? Nem az első tesztem volt már de eddig nem volt még ilyen hogy estére megjelent volna még egy csík. Tesztelni fogok majd vasárnap újra ha addig nem jön meg. X-epil tesz.
2017. jan. 20. 11:55
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Hát igen ez zavart meg engem is hogy időn túli de rózsaszín. Nekem is volt már nem 1 negatív tesutem de egyiken sem lett utána még 1 csík. Valaki azt mondja pozitív valaki meg azt hogy mivel időn túl van ezért negatív.
2017. jan. 20. 18:36
 22/50 anonim ***** válasza:
ne higyj annak aki azt mondja hogy ez nem pozitív :D ez egyértelmű,miért nem csinálsz másik tesztet?
2017. jan. 20. 20:31
 23/50 A kérdező kommentje:
Azért vagyok bizonytalan mert időn túli. Fogok csinálni mindenképpen másikat. Köszönöm a válaszod.
2017. jan. 20. 22:47
 24/50 A kérdező kommentje:
Hát ma reggel megcsináltam és sajnos 1 csíkos lett. De még mindig nem jött meg.
2017. jan. 21. 05:59
 25/50 A kérdező kommentje:
Hát körülbelül 20 perc után megint egy halvágy második csík.
2017. jan. 21. 06:17
 26/50 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen lett. Szerintetek? Korai lenne a terhességem azért nem mutatta ki rögtön?

2017. jan. 21. 06:21
 27/50 anonim ***** válasza:

Èn merem azt neked mondani ez pozí hiába időntúli,ha nem lenne hcg a szervezetbe akkor nem jelenne meg rajta eza azèp csík mert ez nem,száradási csík az tuti.

Èn szoritok neked.

2017. jan. 21. 07:35
 28/50 anonim ***** válasza:

Hat ez ugyan ugy pozitiv mint a másik.20 perc az nem olyan sok idő ! Rózsaszín , ott van , szepen látszik .Vegyel egy másik tesztet a patikában , ami erzekeny es tuti ott is ez lesz ... lehet gyorsabban ! Ezen ne aggódj mert tudod magad is ha nincs baba bizony nézegetheted sosem lesz pozi 😁👌 !

Van Hcg , lehet még alacsony ... Ez pozi és kész ! 👍

2017. jan. 21. 07:39
 29/50 anonim ***** válasza:
Ez pozi!! Nemely teszten a hataridon belul meg csak nem is feheredik ki teljesen a mezo, ezert tunhet olyannak hogy nincs csik.
2017. jan. 21. 07:52
 30/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Veszek még egyet majd jövöhéten mindenképpen.
2017. jan. 21. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!