Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idő utáni halvány 2 csíkos tesz?

Idő utáni halvány 2 csíkos tesz?

Figyelt kérdés
Reggel csináltam tesztet mert késik pár napja. 1 csík lett. Este vmi azt súgta hogy nézzem meg es halványan de volt még egy csík. Tudom hogy nem értékelhető már, de ez most csak száradási csík lenne vagy mitől lehet hogy estére megjelent egy második csík is? Nem az első tesztem volt már de eddig nem volt még ilyen hogy estére megjelent volna még egy csík. Tesztelni fogok majd vasárnap újra ha addig nem jön meg. X-epil tesz.
2017. jan. 20. 11:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem halvány,szép ez,én már szombaton tesztelnék :)
2017. jan. 20. 12:33
 12/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megvárom a vasarnapot biztos ami biztos inkább. Majd irok hogy mi lett az eredmény.
2017. jan. 20. 12:36
 13/50 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív. Én nem várnék vasárnapig. Nem bírnám ki 😊
2017. jan. 20. 12:57
 14/50 anonim ***** válasza:
Én ezt a tesztet rengetegszer hasznàltam ès soha de soha nem lett rajta idön tul bármilyen csik sem,mindig homezö volt orák mulva is.Szerintem reménykedhetsz😁
2017. jan. 20. 13:09
 15/50 anonim ***** válasza:
14 es vagyok,vegyél Facellét
2017. jan. 20. 13:10
 16/50 anonim ***** válasza:
Szerintem simán pozitív! :) Drukkolok! :)
2017. jan. 20. 13:20
 17/50 anonim ***** válasza:
terhes vagy gratulálok :) ez egy szép rózsaszín csík,ami nem is olyan halvány :) Biztos lehetsz az eredményben :)
2017. jan. 20. 14:11
 18/50 anonim ***** válasza:
3nap késésnél időn túl volt halovány 2csíkosom.....most 18hónapos!
2017. jan. 20. 15:35
 19/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Reménykedek. Mostmár egyre jobban. :)
2017. jan. 20. 15:52
 20/50 anonim ***** válasza:
Nem tudom de nekem ez egyértelmű pozitívnak látszik ! Rózsaszín is ! Ott is van ahol lennie kell! Ilyen tesztem a több százból egy sem volt bármikor neztem meg ! Negatív az negatív volt azonnal es 10 nap múlva is !lattam idontulit nagyon nagyon halvány szürke csikkal ! A tied egyáltalán nem halvány , es nagyon szepen látszik a rózsaszín ! Ilyen nincs csak ugy !!!szoritok ! De nekem egyértelmű ! Pozitiv !!!!!!
2017. jan. 20. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!