Hogyan lehet fiút csinálni?
Tudtok valami biztos módszert ahhoz, hogy fiú legyen? 3 lányom van, és ha tudnám, hogy valamifélekeppen sikerülne egy öcsit is osszehozni, lehet, hogy bevallalnak egy negyediket.
Tudom, nem vagyunk Isten, de valakinek van ötlete? Köszönöm.
Milyen rosszindulatúak vagytok! 3 egyforma nemű gyerkőc után lehet ti is így állnátok hozzá! Ha valaki szeretne kisfiút már a 2. gyereknél, akkor nem kell csodálkozni, ha a 2. 3. se sikerül fiúnak, akkor próbálja befolyásolni...
Én is úgy tudom, ovu előtti együttlétből esélyesebb, de sajnos erre tuti módszer nincs :(
utolsó, milyen választ vártál a kérdésedre? hogy ha az is lány felnyúl a kötőtűvel? vagy örökbe adja??? de komolyan, mit vártál erre a kérdésre?!
Esélyeket lehet kicsit növelni, de tuti módszer nincs (csak ha a mesterséges megtermékenyítés előtt szétválogatják a spermiumokat, de szerintem ezt Mo-n nem lehet). Szóval tényleg csak akkor vállaljatok gyereket, ha akkor is szeretni fogjátok, ha ő is lány lesz.
Itt egy videó a témában:
Én nagyon lányt szerettem volna, de fiú lesz. :)
Pont peteéréskor voltunk együtt (nekem olyankor fáj a petefészkem, innen tudom). Azt mondják, hogy a "fiúk" gyorsabbak, előbb odaérnek. A "lányok" viszont tovább élnek, szóval ha 2 nappal korábban vagytok együtt, akkor a lányok bírják beteérésig.
Nem tudom, hogy ez mennyire "tudományos" módszer, nálam tényleg így volt.
Ettől függetlenül bármi lehet, hallottam olyat is, hogy van, akinél az egyik fajta hímivarsejt nem életképes, vagy a hüvely ph-ja miatt nem is jut el a petesejtig. Szóval nem lehet tudni...
Mesterséges megtermékenyítéssel lehet befolyásolni esetleg, ha megvizsgálják, amiket beültetnek, de az egyrészt sokba kerül, másrészt Magyarországon - úgy tudom - tilos is.
10-essel egyett értek. Van egy ismerősöm aki aztmondta,hogy szte csak a fiú gyermek igazi gyermek. Aztmondta ha lányai lesznek azoknak is fiú nevet fog adni. Azóta 3 lány gyereke lett,már nem vállalnak 4.-et,de kellemesen meg lett büntetve a hozzáállása miatt.
Egyébként mi is titkon lányra vágytunk előszőr,fiú lett:) most a 2.-al úgy vagyok,h ha 2 fiam lesz,milyen vagány dolog már h 2 fiús anyuka leszek. Ha lány lesz,akkor meg milyen vagány h van 1 fiam és 1 lányom. Teljesen mindegy:)))
Nyílván megértem,de ha igazán vágynál 4.gyerekre akkor nem agyalnál azon h fiú legyen. Azért ne vállald (szerintem),hogy legyen egy fiú is.
Ilyen módszer nincs, marad a szerencse, hogy vagy sikerül, vagy nem.
Ismerősömék öt fiút neveltek fel, és még a hatodik gyereket is azért akarta a feleség, hátha végre lesz egy kislány is. Pedig aztán ők is mindent bevetettek, amiről olvasták, hogy befolyásolja.
Egyetlen biztos módszer lenne, az a mesterséges megtermékenyítés, ha előtte kiválogatják a fiúkat.
De ha gondolod, szólhatok a kollégámnak. Ő szokta mindig mindenkinek felajánlani, hogy garanciával csinál gyereket, 20 ft a kisfiú, 10 ft a kislány, és ha nem sikerült, akkor szülés után visszakapod a pénzedet. Ennél nagyobb garanciát úgyse kapsz.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, építő kritikáját! Nem csak azért vállalnák 4.gyereket, mert hátha fiú lesz, hanem mert szeretem a gyerekeket, a nagy családokat. Ha fiú lenne, ha lány, én mindenképp szeretném, de titkon azért vágyom fiúra is, hogy a férjemet tudjam megajandekozni egy fiúval.
Nem Magyarországon élek, úgyhogy ha lenne pénzem és megengednek sem tudnám elvegezni azt az eljárást, amit Czeizel mond a videóban. (Köszönöm szépen a videót is! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!