Állítólag ha pont az ovu napján vagyunk együtt, akkor esélyesebb a fiú, mintha öntözéses módszerrel próbálkoznánk. De akkor az ovu napján ténylegesen együtt kell lenni, előtte, utána absztinencia, vagy előtte három nappal és az előtt és után absztinencia? Csak mert ugye kell idő a kis fickóknak amíg célba érnek...
Hülyeség minden ilyesmi, mi ebbe nem tudunk beleavatkozni, hála Istennek.
2012. júl. 30. 18:00
3/18 anonim válasza:
felesleges ezzel foglalkozni :) akármikor lehet lányt is meg fiút is csinálni, nem lehet szabályozni :)
2012. júl. 30. 18:01
4/18 anonim válasza:
Akinek (bárhogyan is próbálkoztak) kizárólag lányai születtek, ő mondta: miért akartok mindenáron fiút? Az nem kunszt, a verébnek is fia van! ?)))
2012. júl. 30. 18:03
5/18 anonim válasza:
Hát.. kérdezd meg a férjemet! :) Neki kétszer is sikerült.
Viccet félre téve... Ahogy előttem is leírták, ez nem befolyásolható.
38 hkm
2012. júl. 30. 18:12
6/18 A kérdező kommentje:
Öntözéses módszer, amikor a termékenység egy hetében minden nap együtt vagytok a pároddal, vagy is ő öntözi a kis kertedet... :D
Nekünk most kislányunk lesz, és valahol olvastam, hogy ha az ovuláció napján pár napos önmegtartóztatás után vagyunk együtt, akkor a fiú spermiumok esélyesebben érik el a petesejtet, mint a lány spermiumok. De már nem emlékszem rá, hogyan volt.
2012. júl. 30. 18:20
7/18 anonim válasza:
:D Úgy hogy bevetsz minden lány "készítési"praktikát! :D Na így két fiúcska anyukája
2012. júl. 30. 18:27
8/18 anonim válasza:
Ez ELVILEG (mielőtt leszólnak, ELVILEG) úgy van, hogy a y spermácskák életképesebbek. Tovább ének mint az xesek. Tehát ha ovu előtt vagytok együtt mondjuk 2 nappal, akkor sokkal nagyobb esély van a fiúra, mivel a lánykák addigra meghalnak, mire eljutnának a petesejtig. Így emlékszem, de nem vagyok szakirodalom! :D Ezen kívül Czeizelnek vannak ilyen PH megváltoztatós módszerei ami sokaknak bejött, dehát nyilván van akinek nem, és akkor már nem is létezik. De a rák is halálos, még is volt aki meggyógyult belőle. Ez szervezet és szerencse függő. :) (ui: köszi a választ az emelős kérdéshez! :) )
2012. júl. 30. 18:27
9/18 anonim válasza:
Haaat... Mi kisfiut varunk es igazabol menzesz utan 2 nappal estem teherbe,tehat elotte nem volt semmi..vagyis ..7napig volt meg es kb 4-5 napig biztosan "onmegtartoztatott" a parom. De sztem sincs osszefugges. Bar nekunk ugy van nagyjabol ahogy irtad. De sztem nem ez miatt. En mar olyat is olvastam h ha mit tudom en milyen ph erteku tusfurdot hasznalsz akkor ilyen meg olyan nemu lesz... Meg van vmi naptar..nem jut eszembe a neve. A szerint nekem lanyom lenne. Augusztusi teherbeesestol februarig...A mi cukink novemberben fogant es fiu. Sztem ezeknek nincs valosagalapjuk.
2012. júl. 30. 18:37
10/18 anonim válasza:
Én ezt úgy hallottam,hogy azok a spermák,amikből fiú lesz,azok gyorsabbak,amikből pedig puncis,azok sokkal tovább életképesek. Szóval ha ovu előtt 1 nappal vagytok együtt,akkor esélyesebb a fiú,ha még előbb,akkor a lány,persze ebből a megállapításból kifolyólag. Aztán hogy ebben mennyi az igazság,azt nem tudom, mi a szülinapomon voltunk együtt,másnap volt elvileg ovum. Egy oldalt nézegettem,ahol azt írták arra a napra,hogy "nagyon fogékony,esély fiúra". Most nem tudom,hogy tényleg tudnak valamit,vagy ez csak puszta véletlen,de fiam lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!