Hogyan kell fiút csinálni?
8-as köszi én is a választ, és nincs mit. :D
9-es szerintem a jónás naptárra gondolsz. De akár a kínai naptár is lehetne.
Csak azért a kérdés, mert ugye most kislányunk lesz (legalább is nagyon nagyon valószínű), és a párom a következőt szeretné, ha fiú lenne... vagy az azutáni. Szóval hátha van rá vmi biztos módszer, vagy biztosnak mondott félig biztos módszer rá, hogy kukacos legyen a csöppség.
Köszönöm a válaszokat! Jöhet még, akár más ötlet is, pl étrend, vagy ilyen-olyan kúra, akinek bevált.
Mi a masodik fiunkat varjuk.
Az elsonel pont peteereskor voltunk egyutt. Most masodjara meg peteeres elott 3 nappal mert lanyt szerettunk volna. De O is kisfiu lesz..
(Egyik baratnom kislanya is pont peteereskor fogant)
A 10-eshez hasonlóan én is ezt találtam:
Shettles módszer E módszer alapja, hogy az Y-kromoszómát hordozó ivarsejtek fürgébbek és csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon életképesek, ezért ha fiú gyermeket szeretnétek, érdemes az együttlétet az ovuláció idejére időzíteni (az ovuláció idejét ovulációs teszttel lehet pontosan meghatározni). Az Y-kromoszómát tartalmazó spermiumok maximum két napig életképesek, ezért olyan pózokat érdemes választani, amikben a férfi mélyebben tud behatolni, így a spermiumok közelebb kerülnek a méhnyakhoz és gyorsabban tudják elérni a petesejtet.
Ha lányt szeretnétek, érdemes tudni, hogy az X-kromoszómát tartalmazó spermiumok lomhábbak és akár egy hétig is életképesek, ezért érdemes az “akciót” az ovuláció előtt néhány 2-3 nappal elkövetni és a hagyományos misszionárius pózt választani.
Ez a módszer 85 százalékban vezet sikerre.
Köszönöm nektek is. Nos, van időnk gyakorolni, meg lesz is a kisasszony érkezése után, remélem tényleg összejön majd az említett módszerrel a kis trónörökös is! :)
Szép babavárást nektek!
A fiús kromoszómák a gyorsabbak, ezért kell az ovu napjára időzíteni. A lány kromoszómák az életképesebbek, tehát ha az ovu előtt voltatok együtt, lány lesz a baba.
Tapasztalatból mondom: én kislányt várok, az ovu előtt 2 nappal szerelmeskedtünk a férjemmel.
25 hkm
Én pontosan tudom mikor volt ovum, előtte este voltunk együtt és kislány lesz!!! Pedig azt írják általában hajnalban van ovu, biztos voltam benne, hogy fiam lesz, de mégsem!! :-)
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!