Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretek egy fiút de egyszer már elutasítottam? Gáz lenne ha megpróbálnám vissza csinálni? Mit gondoltok szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 21:24
1/9 Szergej55 válasza:
Egy kísérletet nem tilos tenni.
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg, legalább tudná, hogy "szereted".
3/9 anonim válasza:
Azért ezt így ne add elő, hogy szereted. :D De érdemes lehet megpróbálni, érdeklődj iránta, puhatolózz, hogy tetszel-e még neki.
4/9 anonim válasza:
gáz,elhajtanálak mint a magzatot.f
5/9 anonim válasza:
próbáld meg, de mi változott? Hogy utasítottad el?
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne gáz. Hívd fel, írj rá, kerülj a közelébe, tedd magad körpályára körülötte, érdeklődj felőle, vagy elhív valahova, ha meg nem, elhívhatod te is.
7/9 anonim válasza:
Csináld vissza, légy bátor! Én elutasítottam egy fiút, aki megbántott néhányszor, de fél év után megbántam. A fiú elmegy egyetemre és lehet nem fogom látni többé.
8/9 anonim válasza:
Mi történt végül? Légyszi válaszolj.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta rendszeresen beszélek vele de már nem vagyok belé szerelmes mint akkor. Kibékültünk aztán maradtunk baráti szinten.
2017. jún. 11. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!