Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekig próbálkozott, de elutasítottam. Megpróbálta megölni magát, és a szülei most engem vettek elő. Adnom kellett volna esélyt neki? Hibás vagyok?
Évekig hajtott rám egy srác. Nem használtam ki, egyszerűen leépítettem. Sosem voltam vele bunkó, mindig óvatosan próbáltam elküldeni, de nem értett belőle. Volt olyan, hogy letiltottam, de akkor sírva becsöngetett hozzám, hogy bármit tehetek, csak ezt ne, így visszatiltottam.
Közben tudomást szereztem róla, hogy rajtam kívül másik 2-3 lánynál is folyamatosan próbálkozott.
Most öngyilkos próbált lenni, és hagyott egy búcsúlevelet, amiben rém hivatkozik, merthogy egy aprócska esélyt nem adtam neki.
De könyörgöm, mit kellett volna tennem, ha kb. annyit váltott ki belőlem, mint egy darab kő?
Türelmes és empatikus voltam, mit kellett volna még tennem?
Tényleg én lennék a felelős? A srác anyja már meg akar pofozni...
21/L ő pedig 24/F
Szarj rá....
Mekora veréb lehet ha nem erti meg .....
Én meg megmondanám a srác anynák, ha valaha a Jóisten még megáldja gyerekkel akkor egy kicsit jobb munkát végezzen a gyereknevelés terén, mert az már beteg, hogy egy felnőtt férfi a szerelmi bánatba akar beledögleni.
Hidd el te csak ürügy vagy. Ennek a srácnak súlyos gondjai vannak, amit egy idegennek nem kötelessége megoldani.
dehogy vagy hibás...
Anyucinak könnyebb másra mutogatni, minth szembenézzen a saját szülői és nevelési kudarcával.
NEM VAGY HIBÁS!!!!!!!!!!
Semmiért nem vagy felelős, a szülei viszont annál inkább, hogy egy ilyen lelki szemetet voltak képesek összehozni. Gratulálok nekik innen is. Szánalmas féreg az ilyen.
Ne legyen bűntudatod, nem a te hibád, hogy ő elmeháborodott.
Az anyja és a fia is egy szánalom.
Én tuti még annyira sem foglalkoznék a sráccal, mint eddig.
Tiltsd le, meg minden szar, nincs közöd hozzád, ha hülye, akkor hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!