Tudtok valami biztos módszert ahhoz, hogy fiú legyen? 3 lányom van, és ha tudnám, hogy valamifélekeppen sikerülne egy öcsit is osszehozni, lehet, hogy bevallalnak egy negyediket.
Tudom, nem vagyunk Isten, de valakinek van ötlete? Köszönöm.
" ha tudnám, hogy valamifélekeppen sikerülne egy öcsit is osszehozni, lehet, hogy bevallalnak egy negyediket. "
Véletlenül se az alapján dönts, hogy vágysz-e rá, van-e rá anyagi keret, bírnád-e idegekkel, meg tudnád-e oldani, neeeeem, szülj akkor, ha tutira fiú lesz.
De segítek: Nem lesz, úgyhogy a három gyerek legyen bőven elég neked! -.-
2017. jan. 20. 09:49
3/20 anonim válasza:
Kölcsön adom a férjem. Ő tud fiút csinálni 😁
2017. jan. 20. 09:58
4/20 anonim válasza:
Miért kell leszólni a kérdezőt, mert fiút akar ? Ezek után nem is csodálom, hogy nem kér 4. gyereket a bunkóbbik nemből. Úgy tudom ovuláció előtt 1-2 nappal érdemes együtt lenni és utána nem. Nehogy megfoganjon a lány előbb. A hímivarsejtek lassabbak. Az étkezés sem mindegy. Neten olvass utána.
2017. jan. 20. 10:01
5/20 anonim válasza:
nem az a baj hogy fiút szeretne én is szeret(tem volna) fiút de mégsem tettem fel idióta kérdést
2017. jan. 20. 10:05
6/20 anonim válasza:
Én például azért szóltam le, mert a kérdező nem családot akar, hanem sormintát. Nehogy már felelős gyerekvállalás legyen az, hogy ha tutira fiú, akkor kell, amúgy meg nem. Ez a döntő tényező? Hagyjuk már...
Ja és azért is szólom le, mert három gyerek után tudhatná, hogy nem tudja ezt befolyásolni.
2017. jan. 20. 10:07
7/20 anonim válasza:
Sehogy.
Megerkezett a 6-os topkomment;)
2017. jan. 20. 10:10
8/20 anonim válasza:
Kérdező: ha mondunk egy nagyon tuti módszert, ami nálunk bevált, és te kipróbálod, majd a 18. héten közli veled az orvos, hogy ő is lány lesz, akkor mit csinálsz???
2017. jan. 20. 10:17
9/20 anonim válasza:
Ovu és azutáni napokban a netes írások szerint.
2017. jan. 20. 10:29
10/20 anonim válasza:
Az ilyen esetekben szoktak a lány ikrek összejönni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!