Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek nem késő ha még...

Szerintetek nem késő ha még 28 évesen sem szülök? Az a helyzet, hogy én már nagyon szeretnék, csak a párom még évekig húzná a dolgot. Nem nagyon értem miért?

Figyelt kérdés
Igaz van már 2 gyereke régebbi kapcsolatból, de már ők elég nagyok 10 és 15 évesek. Mindketten dolgozunk, igaz ő gyerektartást is fizet, de van ház, kocsi minden. Én nem akarok 30on túl szülni, most érzem idejét de ő nem érti meg azt mondja várjak, meg már eleve tök idegbajos ha felhozom a témát. Szerintetek mi lehet az oka? Lehet hogy igyzából neki már nem is kell gyerek? De ha ez így van én mondtam neki hogy akkor jobb lenne ha különmennénk, mert ha nem ugyanazok a vágyaink az régen rossz. Vagy adjak neki még időt? Meddig? A volt feleségével sosem volt vitája ebből nekik spontán jöttek a gyerekek, nem tudom tőlem miért nem akar még. De ha rákérdezek csak felhúzza magát és azt mondja "majd ha eljön az ideje".
2010. máj. 5. 08:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszi mindenkinek a válaszokat, hasznosak voltak és látom nem csak én vagyok hasonló cipőben. Tegnap valahogy újra előhozakodtam atémável, nyugodtan, kimérten, de nem sokáig tartott az idill, hamar elszakadt a cérna,mert szinte csípte a szemem a párom érdektelensége és megint odáig jutottunk hogy nem tudtunk megbeszélni semmit és azt mondta ha ilyen hisztis vagyok nem is lesz sose (bár tegyük hozzá hogy pont emiatt vagyok hisztis olykor). Azt hiszem egy időre békén hagyom, de azt közöltem vele, hogy ha nem látok változást a részéről ezen a téren az elkövetkező hónapokban én léptem. Mert szeretem én nagyon őt is , a gyerekeit is de nem pótanyuka akarok lenni életem végéig hanem édesanyuka is és ugyebár ebben nem dönthet helyettem más.
2010. máj. 6. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon megértelek!Szerintem próbálj meg vele beszélni,mond hogy nem akarsz veszekedni,de szeretnéd tudni,hogy ő szeretne -e majd gyereket,ha nagyon negatív,érdemes elgondolkozni,hogyan tovább.A másik lehetőség a türelem és hallgatás,viszont ez hosszú időn keresztül nem jó,mert legbelül szenvedsz!Nagyon nehéz!Kitartás és sok sikert!Remélem hamar meggondolja magát!

Minden jót!

2010. máj. 7. 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett? Van már baba? :)
2012. nov. 22. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

végül mi lett a story vége?

2021. dec. 11. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!