Aki a kistesón dolgozik hogy áll a helyzet?
Szia!
Teljes átérzem, amit te érzel. Én is úgy össze tudok törni, mikor megejön. Nekem 2 éves a fiam. Neked hány éves gyermeked? Voltatok már kivizsgáláson? Mi tavaly szeptembertől szeretnénk tesót.
Gyarapítom a tábort:(
Nekünk sem jön a kistesó már több, mint 1 éve, amikor is volt egy missed ab-om. A kisfiam már nagyon várja, hogy mikor lesz tesója, és mi is. Nálam úgy tűnik, nincs gond, apa viszont nem megy kivizsgálásra. Bár lehet, hogy azért nem sikerül, mert akarja. A kisfiam akkor fogant, amikor úgy döntött, elmegy kivzsgáltatni magát (1 év után), a tavalyi terhességem pedig akkor, amikor szintén totál esélytelennek gondolta. Peteérés napján, és előtte is aktívan dolgozunk az ügyön, és mégsem. Ki érti ezt? Mindig lelombozódok, amikor megjön, bár sajnos már egyre jobban viselem:(
Hát mielőbbi sikert kívánok magunknak:)
Mi január óta próbálkozunk sikertelenül. Előző ciklusban valószínűleg spontán elvetéltem. Ma voltam vérvételen, hormonszintvizsgálatot csinálnak, mert már 40-05 naposak a ciklusaim, biztos nincs valami rendben.
Hőmérőzök rendesen, szedem a magzatvédő vitamint, magneB6-ot is, igyekszünk minél többet együtt lenni, de nem koncentrálunk "csak azokra" a napokra jobban. (Azért kb 3-4 naponta meg tudjuk oldani, hogy együtt legyünk, így talán van esély rá) Reméljük a következő hónap sikeres lesz.
Tk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!