Férjem meleg üzemben dolgozik. Ezért nem jön a baba?
Nem voltunk még kivizsgáláson, így csak találgatok mi lehet a baj.
Fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, 5 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül.
Férjem heti 6 napot napi 8 órában 70-80 fokban dolgozik.
Van olyan akinek szintén ilyen helyen dolgozik a férje és sikerült a babát összehozni?
De az orvos nem tud mit tenni.
A férjem szereti a munkáját és amúgy sem találna mást, így az állása marad.
Amúgy már van 2 fia az előző házasságából, így elvileg termékeny.
Nálunk a táppénz sajnos nem megoldható.
A leghosszabb idő amit munka nélkül tud tölteni 3-4 nap.
Hááát, esetleg a hideg zuhany, hideg fürdő szex előtt?
(de ez csak egy ötlet)
Az én Párom pék, szintén nagy melegben dolgozik, folyamatos műszakban. A tervezés utáni 2. hónapban megfogant a kislányunk, múlt héten volt 1 éves.
5 hónap próbálkozás után az orvos nem hiszem hogy ki tudja milyen extra kivizsgálásra küldene, ált megvárják az 1 évet. Ha csak nem vagytok 35 felettiek, akkor talán....
Nekünk amúgy PG53 ovulációs mikroszkóp segítségével sikerült a teherbeesés. Azt próbáltátok?
Nem próbáltam ovulációs tesztet, de felesleges is, hiszen minden nap együtt vagyunk.
Arra vigyázok, hogy kb. az ovulációm napja körül csak napi 1-szer legyünk együtt, így az sem lehet baj, hogy túl gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!