Kis mamik, ti milyen téli kabátot vesztek a nagy pocitokra? Januárban lesz baba, addig kéne valami meleg ami a pocakot is takarja.
Szia! Én Apa pulcsijait és kabiját hordtam, meg amíg nem volt annyira hideg poncsót. Az alá jól fel tudtam öltözni! Tény, hogy minden voltam csak nőies nem, de szerintem nem is ez a legfontosabb ilyenkor! :)
Üdv
24/L
Ez jó kérdés:) Én is nézek már kabátokat, bár nem tudom, mennyivel lesz nagyobb a pocakom. 38-as méretem helyett a 40-es túl picinek tűnik, a 42-esre szavazok eddig, mert a 44-esnek meg már nagyon hosszú az újja.
Én, amit kifejezetten kismama kabátot láttam eddig, az nem tűnt másnak, mint a többi. Nehéz ügy. Ilyen bővebb fazonút meg nem akarok, mint, ammi a linken van, kicsit más stílusban öltözködöm, nem is állna jól.
Még őszi kabátom sincs, kinéztem múltkor egy Xl-eset a Mangoban, de rájöttem, hogy nem fogom tudni hordani később, nagy lesz és 21 ezer forint...
Szia:)
épp tegnap vartam a gombokat át,kaptam 10cm pluszt és még van 'benne'5-6cm:D igy van hová növekedni.
Ha gombos a 'normál' kabátod és engedi a szabása,igy is csalhatsz kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!