Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki nyáron ebben a nagy...

Ha valaki nyáron ebben a nagy melegben tölti az útolsó heteket, jöhet előbb a baba? Volt már akinek a meleg előrébb hozta a szülést?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Igen előfordul mert ilyenkor jobban érvényesűlnek a fronthatások is pár kismama a kiírtnál 1-2héttel előbb szűl meg. de ez a utolsó 3-4 hétben már nem akkora problémaEkko9ra már elég érettek a kinti élethez is. Jó egészséget.

31hetes km

2009. júl. 16. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem sajnos nem hozza, pedig már nagyon szeretném látni a pindúr pandúromat:)

39+4 km

2009. júl. 16. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én vasárnapra vagyok kiirva,de semmi jele a szülésnek. De hétvégére mond hidegfrontot,remélem az majd beindit valamit! Elözönek,sok sikert,könnyü szülést! Na meg mindenkinek! =) Csak ö pont velem egy idös... =)
2009. júl. 16. 18:01
 4/4 Adri baba ***** válasza:

Szia aznap amikor szültem nagyon meleg volt!!

1 héttel előbb jött a babám....Estére meg leszakadt az ég!!A front sokat segít!:)

Ha semmi jele az sem baj.

Én kedden voltam dokinál(totál zárt méhszáj)

Szerda Nst semmit nem mutatott...

Csütörtök 13:15kor megvolt a baba:))

sok sikert,erőt és kitartést!!

2009. júl. 17. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!