Ha valaki nyáron ebben a nagy melegben tölti az útolsó heteket, jöhet előbb a baba? Volt már akinek a meleg előrébb hozta a szülést?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 14:06
1/4 anonim válasza:
Szia
Igen előfordul mert ilyenkor jobban érvényesűlnek a fronthatások is pár kismama a kiírtnál 1-2héttel előbb szűl meg. de ez a utolsó 3-4 hétben már nem akkora problémaEkko9ra már elég érettek a kinti élethez is. Jó egészséget.
31hetes km
2/4 anonim válasza:
Hát nekem sajnos nem hozza, pedig már nagyon szeretném látni a pindúr pandúromat:)
39+4 km
3/4 anonim válasza:
Szia! Én vasárnapra vagyok kiirva,de semmi jele a szülésnek. De hétvégére mond hidegfrontot,remélem az majd beindit valamit! Elözönek,sok sikert,könnyü szülést! Na meg mindenkinek! =) Csak ö pont velem egy idös... =)
4/4 Adri baba válasza:
Szia aznap amikor szültem nagyon meleg volt!!
1 héttel előbb jött a babám....Estére meg leszakadt az ég!!A front sokat segít!:)
Ha semmi jele az sem baj.
Én kedden voltam dokinál(totál zárt méhszáj)
Szerda Nst semmit nem mutatott...
Csütörtök 13:15kor megvolt a baba:))
sok sikert,erőt és kitartést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!