Az ovulációs mikroszkóp tényleg "kimutatja" a terhességet?
Ma erősen pozitívat teszteltem.....Nem volt szellemcsík....
"PCO-snak" üzenem, szorítok, írj akár privát emilt is, kiváncsi vagyok az eredményre. Mikor fogsz tesztelni?
Nagyon sajnálom....
Nem szedsz egyébként valamilyen gyógyszert a PCO-ra? ugyanis azok is befolyásolhatják a páfrányosodást, lehet, hogy tévesen pozitív képet festenek. Amúgy bíztatásul egy rövid történet: a barátnőm PCO-val három év próbálkozás után bejelentkezett lombikra. Előző nap azonban úgy érezte, valami olyan furcsa. Pozitívat tesztelt....
Idén nyáron szülte a harmadik babáját, akivel "véletlenül", egyetlen aktusból, szoptatás alatt lett terhes úgy, hogy még a második baba is csak 3 hónapos volt! És végig azt mondták neki, hogy sohasem lesz gyereke.... A természet bizony az orvostudományt is megtréfálja. Jó, hogy felismerték a betegséged, és kezelik. Nagyon szorítok, minden jót! Remélem, sikerült lelket öntenem beléd!
Nagyon köszönöm!! Most kezdtem el a clostit, de a dokim még utána akar járni, hogy mi okozza a pco-t.
Neked jó egészséget és sok-sok örömöt kívánok!!
Tudom hogy régi bejegyzés,de azért remélem elolvassa majd valaki:)
Egy hete kb teszteltem egy halvány pozitivat,aztán tegnap clear blue val egy negativat bár szerintem halványan ott volt a plusz de lehet hogy csak bemesélem:)
Van reggeli hányingerem a mellem egyfolytában fáj és fel van puffadva a méhem..:)a menzim 5-6 napja késik.
Ma kiváncsiságból megnéztem a Pg-n hogy mit mutat a nyálam:)És páfrányos lett...:)utánna néztem és ezeket találtam:)hát reménykedek benne hogy nekem is azért...elég fura lenne ha peteérésem lenne mivel ugye nem volt meg!
Jah és egy hete ilyen "megfog jönni érzésem "volt azt hittem tényleg meg fog jönni...aztán elmúlt egy 2 napja kb...ma este pedig megint anyira fájt hogy már biztos voltam benne hogy ma megjön:((
De nem,és akkor néztem meg a PG-t.
Szerintetek???
Megyek orvoshoz csütörtökön,bár nem hiszem hogy sokat tud mondani...amúgy 3 és fél hete volt meg...(nekem 3 hetesek a ciklusaim)
előre is köszi:)))
És a kérdezőnek lett babája?:)))
Utolsó voltam:)
A kérdezőnek:)
Hány nap után teszteltél?És hány nap után mutatta ki a páfrányt?Amikor meg kellett volna jönnie?:)
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!