Tényleg kimutatja a pg63-as mikroszkóp a terhességet? Az a baj, hogy 3 hónapja használom a mikroszkópot, de sosem tudok kiigazodni rajta. Én csak magát a nyálfoltot látom mindig rajta. Hogy használjam?
Amit használsz az nem a PG/53?
Én hüvelyváladékkal nézem, miután én dohányzom. Első perctől hitelesnek bizonyult, mert emellett hőmérőzök is.
Használat előtt mindig gondosan megkell törölni és enni-inni nem szabad egy jó órával előtte, ha nyálból veszed a mintát!
Remélem tudtam segíteni.
de PG53-as, csak véletlenül elírtam. Én is hüvely-váladékból nézem, de nem igazán tudom kivenni,hogy páfrányok vannak, vagy buborékok.
Köszönöm a választ.
Az előbb is én válaszoltam.
A tájékoztatójában az volt írva, hogy természetes fénynél kell megnézni az eredményt, hááááát, nekem valahogy a lámpafény vált be. Próbáld ki te is!
Jajj de jó ez a téma.:) Nekem is van PG53 mikroszkópom.
Tudom hogy nem lehetne kérdésen belül kérdezni, de ha már itt vagytok: ti hogy takarítjátok a mikroszkópot?
Andi! Köszi :)))))
Akkor nyilván kár volt a clinnel nekiesnem, lehet azért homályosult be......
Még jó hogy nem az eszemért vettek el! hihihi.....
Jó PG53 kukucskálást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!