Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki használt már ovulációs...

Aki használt már ovulációs mikroszkópot, mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Még csak most vettem még nem is hallottam, hogy van ilyen, míg a gyógyszerész nem mondta. Aki használta már, mennyire vált be?
2011. máj. 27. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem semennyire. Össze-vissza páfrányosodott be.
2011. máj. 27. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy hónapig néztem, hogy mikor lesz peteérésem, és egy nap sem láttam különbséget, azt hittem, nem is volt ovuéációm, aztán pár hét múlva kiderült, hoyg közben de, kellett, hogy legyen, mert teherbeestem. Tehát röviden, nem, nem vált be:)
2011. máj. 27. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem valt be. Joval a peteeres elott pafranyosodott be, vagy 5 nappal elotte, mig amikor peteeresem volt, mar semmit nem mutatott. Meg jo, hogy teszteltem is. En a teszteket ajanlom, sokkal megbizhatobbak!
2011. máj. 28. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor mutatja a peteérést, amikor van.
2011. máj. 28. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!