Az ovulációs mikroszkóp tényleg "kimutatja" a
terhességet?
nekem nem mutatta ki, pedig terhes voltam már - csak nem tudtam róla.
2008. okt. 8. 15:05
az ovulációs mikroszkóp,mint neve is mutatja nem terhességi teszt,hanem ovulációs mikroszkóp.Tehát a páfrányok a peteérést jelzik,és nem terhességet mutatnak.arra terhességi teszt alkalmas.
2008. okt. 8. 15:06
3/34 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm a választ. Természetesen tudom, hogy nem ez a legalkalmasabb módja a terhesség kimutatásának, de terhességi teszttel még nem akarom magam "sokkolni". Túl sokszor lett már neg. Ilyet viszont még nem tapasztaltam korábban, amit ebben a hónapban
A második válaszolónak viszont csak annyit szeretnék "mondani" hogy lehet alapja annak, amit más fórumozók írnak, ugyanis ez nem a hagyományos, vizeletes ovu teszt, vagyis nem az LH, hanem az ösztrogén szintjének emelkedését jelzi. Az pedig terhesség esetén is ( uyganúgy, mint ovu előtt ) ugrásszerűen megnő. Tulajdonképp arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan a válaszolók között, akinek konkrétan kimutatta.
De azért tényleg köszönöm a választ.
én most ugyanígy vagyok. én kérdeztem, hogy a pco-m miatt páfrányos-e a mikroszkópom. én is úgy tudom amugy, hogy kimutatja. az lh tesztet reggeli első vizeletből pedig szintén lehet használni jóstesztként.
2008. okt. 8. 15:17
5/34 A kérdező kommentje:
Megtatláltam a kérdésedet, úgy örülök, hogy van a ki hasonló cipőben jár. Fogom figyelgetni, neked milyen válaszokat adnak. Én viszont biztosan nem vagyok pco-s. Hanyadik napon jársz pé után? Úgy szeretném tudni, hogy nálad mi lesz a "végeredmény"! Mikor fogsz tesztelni ("igazi" teszttel) ?
6/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, már láttam, 35 cn, túl egy negatív teszten... Újratesztelés?
A harmadik válaszoló vagyok. Tegnap reggel teszteltem, de negativ lett:( a pco-m miatt nem tudom, hogy mikor volt pé-m, ezért vettem a mikroszkópot. Én a 15. naptól használom. Az első napokban nem volt páfrányos, de aztán fokozatosan az lett. fele buborék, fele páfrány. Aztán volt 2 nap, amikor az egész csupa páfrány volt. Utána kezdtek elmúlni a páfrányaim, majd kb 3-4 nap múlva újra erősen páfrányos lettem. Ha jövő héten sem jön meg, akkor megyek dokihoz. Nekem amugy a dokim mondta, hogy használjam, mert nagyon jó.
2008. okt. 8. 15:29
Szia!
Nekem már ez a harmadik hónapom, hogy a ciklus végén páfrányos a mikroszkópom. Az első hónapban volt is es + tesztem, de lelöködött. A másodikban ugyan nem volt + a teszt, mégis "tudtam", hogy valami megint megválozott. Sajnos ő se volt életképes...( doki szerint)
Azóta voltam másik dokinál, aki kiderítette, hogy hormonproblémáim vannak, konkrétum kb. 3hét múlva.
Ja, és megint páfrányos a mikroszkópom ( 20-ik naptól).
Úgyhogy igen, szerintem igenis ki tudja mutatni a terhességet, vagy legalábbis utal rá.:)
Bár én már nagyon félek...:(
2008. okt. 8. 15:36
Bocsi, nem "es", hanem "egy".
2008. okt. 8. 15:37
A pco-s vagyok. az előző válaszolónak kitartást! Jól tetted, hogy átmentél másik dokihoz. De hanyadik napokon lett + a teszted, mert nem hiszem, hogy normális, hogy nekem a 35. napon -. igy nekem is irány az orvos:(
2008. okt. 8. 15:46
Kapcsolódó kérdések: