Volt már akinél ez előfordult? Nagyon aggódom?
4 hete kellett volna megjönnie a mensesemnek,de nem jött meg.csináltam egy tesztet 4 napja de az negatív lett,folyamatosan hol jobban hol kevésbé görcsöl a hasam 3 hete,orvoshoz nem tudok elmenni mert nincs időm most még 1 hétig,de nagyon aggódok hogy mi lehet a bajom::(
a méhenkívüli terhességet kimutatja a teszt?
Nem voltál idegesebb, stresszesebb mostanában?
Csinálj még egy tesztet, de nyugi, ha méhenkívüli lennél, ugyanúgy kimutatja a teszt, hiszen nem a beágyazódás helyétől függ, a hormonszinted.
A méhen kívüli terhességet jóval elöbb kimutatja a teszt mint a rendes helyen fogant terhességet.
Ha 4 hete késik és negatív a teszted akkor nem valószínű hogy terhes vagy.Stressztől,gyógyszerektől életmódtól is késhet a mensi.
üdv,19 hetes kismama.
Nem voltam stresszes sztem vagy legalábbis nem tűnt fel.
Gyógyszert nem szedek semmit úgyhogy az kizárva.kiegyensúlyozott az életem hál'istennek,de fogalmam sincs hogy mi lehet a bajom:(
ezt ciszta is okozhatja?
Igen ciszta is okozhat ciklus zavarokat mondjuk polycistás ovarium syndroma=PCO
de ne gondolj mindjárt rosszra lehet semmi komoly,dokival beszélj:)
minél elöbb menj orvoshoz hogy megnyugodj a fájdalom már azért is lehet mert stresszeled magad,aggódsz
nem lesz baj de csak a doki tud megnyugtatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!