Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordult hogy csak a baba...

Előfordult hogy csak a baba miatt szexeltetek és kb. fél perc vagy egy perc alatt végeztetek az aktussal?

Figyelt kérdés

Gyakori ez? Gondolom ilyenkor Nektek nem volt orgazmusotok csak a párotoknak. Hogy éltétek, élitek meg ezt? És a párotok?

Kort légyszi írjatok!

2011. aug. 29. 19:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nekünk nem,igaz még a babaprojekt elején vagyunk,de nem is szeretnék eljutni odáig,hogy csak a baba gyártás miatt legyünk együtt. Figyelünk egymásra,és élvezzük a szeretkezések minden mozzanatát.

27L

2011. aug. 29. 19:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt velünk. A rövid menet nem volt jellemző, jól bírja és bírta mindig is a párom. De nem akart összejönni a baba, és mi is egy időben teljesen a babagyártás köré építettük fel a szexet. Ez alapján döntöttük el, hogy mikor lehet (de akkor KELL is), mikor nem, milyen pózban legyen...eltelt egy év és annyit értünk el, hogy gyerek még mindig nem volt, az előtte szuper szexuális életünk meg romokban hevert, mert kötelesség volt és nem élvezet.

Aztán leültünk, átbeszéltük, hogy erről leállunk, akkor szeretkezünk, amikor kívánjuk, nem számolunk, nem taktikázunk, csak annyit teszünk, hogy nem védekezünk, és ha jönni akar, jön a baba, nem görcsölünk rá.

3 hónap alatt terhes lettem. Nagyon fontos, hogy mindkét fél élvezze a szexet, ne nyűg legyen, ne kötelesség, ne valami, ami ennyire szabályozva van. Különben lehet, hogy lesz gyerek, de a házasság az rámehet a dologra.

34N

2011. aug. 29. 19:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi kistesóra várunk, sajnos már 1 éve nem sikerül, de soha nem estünk abba a hibába, hogy csak amiatt szexelünk, hogy baba legyen. Amikor jól esik, akkor vagyunk együtt. És élvezzük a szexet. Ha csak azért vagytok együtt, akkor a kapcsolat is rámehet.

2011. aug. 29. 21:53
 4/24 anonim ***** válasza:

Én 29 éves vagyok, férjem 33 és egy 2,5 éves kisfiú szülei vagyunk.

Utolsó vagyok

2011. aug. 29. 21:54
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szexeltem csak azért, pedig 14 hónapig próbálkoztunk, mire összejött. De azt tudnod kell, hogy a nő orgazmusa is sokat segíthet ahhoz, hogy összejöjjön.

Sok sikert!

2011. aug. 29. 22:03
 6/24 anonim ***** válasza:

Igen és kiábránditó volt.

Nem is jött össze,csak akkor amikor normálisan nyugodtan,nem görcsölve csináltuk.

2011. aug. 31. 22:37
 7/24 anonim ***** válasza:
Ilyet tényleg nem szabad csinálni, mert a házasság látja kárát, és az ember rá is görcsöl a babaprojektre, így nehezebben fogan meg. És a férfiak ezt nem élik meg túl jól, mert ebben az esetben nem a szeretett férfiként éli meg a szexet, hanem eszközként, akinek teljesítenie kell. Nálunk 3 év házasság után jött az első, nem túl könnyen, aztán amikor 1,5 éves lett, akkor kezdtünk próbálkozni ismét. 1,5 évet vártunk a kistesóra. Mindkettőnél úgy volt, hogy amíg számoltunk és e köré építettük az életünket, addig csak kudarc volt, vetélések, műtétek, depresszió. (Nekem akkor is volt mindig orgazmusom.) Amikor besokalltunk, és nem foglalkoztunk semmivel, akkor megfogant, váratlanul. A másodikkal most félidősek vagyunk, és minden rendben. :) 32 vagyok
2011. szept. 1. 07:15
 8/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk iylen nem volt, De az mindig mikor bébi gyártás időszaka van, akkor hátulról kell befejezni!De ebből már most a másodiknál viccet csináltunk! :)

Bár én léányegesen többet kezdeményezek babagyártás időszakban, így ezta párom még élvezi is!Cska mindig gyorsan sikerült :), aztán az első gyerkőcnél ínséges 8 hónap következett, remélem most másképp lesz!

Lehet a babagyártás a középpontban (szex témában)De éppen mikor csináljátok, azért ugyanúgy TI leygetek a középpontban!Szóval kényeztetés nem kapkodás...

Amúgy ha a nőnek nincs orgazmusa mikor megfogan a baba, akkor nagyobb a valószínűsége a kisfiúnak!De ez csak egy kutatási adat!

2011. szept. 1. 08:03
 9/24 anonim ***** válasza:

néhány hónap nekünk is kellett a pozi tesztig...

Nekünk egyetlen egyszer volt olyan, hogy azért bújtunk össze egész tudatosan mert tudtuk lehet az a nap van, és bár mindkettőnk elment, de valahogy nem volt olyan, nem volt jó, így több ezt kerültük is.

S úgy sikerült, hogy pl aznap mikor én azt gondoltam, hogy na ma van tuti a peteérés éppen nem is voltunk együtt, mert hosszú napunk volt, fáradtak voltunk, de nem izgattam rajta magam, elhatároztam magamban, hogy élvezni akarom a dolgot, és jönni fog hamarosan az a babyke.

Együtt voltunk mikor kívántunk is, persze azért tudtuk hogy esély van rá, de nem csak azért csináltuk.

Én megértem ha idejut az ember, de szerintem se tegyétek!

Babásodást kívánok! :)

20hetes kismami :)

2011. szept. 1. 10:05
 10/24 anonim ***** válasza:
Jah, 25éves vagyok
2011. szept. 1. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!