Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordult hogy csak a baba...

Előfordult hogy csak a baba miatt szexeltetek és kb. fél perc vagy egy perc alatt végeztetek az aktussal?

Figyelt kérdés

Gyakori ez? Gondolom ilyenkor Nektek nem volt orgazmusotok csak a párotoknak. Hogy éltétek, élitek meg ezt? És a párotok?

Kort légyszi írjatok!

2011. aug. 29. 19:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
huhhh..ez durva....fél perc????"csak a baba miatt"????hátha ti tudtok "csak a baba miatt" együtt kenni,akkor nem biztos hogy kéne a baba....hallottad már azt a megfogalmazást,hogy a SZERELEM GYÜMÖLCSE?Szomorú hogy vannak párok akik idáig jutnak!Mi is várunk a babára,de nem azzal a tudattal szeretkezünk hogy ez egy feladat,1 perc alatt jó ha levetköztetjük egymást:)
2011. szept. 1. 18:50
 12/24 anonim ***** válasza:

Bár én csak az ellenkező oldalról tudok nyilatkozni, de azt hiszem alátámasztja a leírtakat, egy kivételével...

Ha a nőnek nincs orgazmusa, akkor nagyobb eséllyel kisfiú ??

Szívesen elolvasnám ennek a tudományos hátterét is, ha már kutatási adat :)

A saját házam táján végzett kutatás azt mutatja, hogy amikor egyáltalán nem is akartunk még kis tesót, akkor egyetlen nagyon hirtelen felindulásból történt és emlékezetesen jó estéből lett egy kisfiú, aki már a fele távot teljesítette :).

Szóval tényleg csak arra tudok bátorítani mindenkit, hogy csak nyugodtan... 28 vagyok

Ja, egy kolleganőmnek 5 év után sikerült végre a bébi minden beavatkozás nélkül, ő már 38 éves, és gyönyörű kislánya lett.

2011. nov. 27. 12:52
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekünk volt ilyen az első terhességemnél. Nem annyira ördögtől való ez, mint amennyire annak tűnik.

Akkor már régóta próbálkoztunk, és mivel nem jött össze, próbáltuk betartani a szabályokat, mint pl. hogy 36-48 óránként szexeljünk. Éppen esküvőre mentünk, és késésben voltunk, úgyhogy előtte gyorsan megoldottuk. De ez nem kényszer, attól még eshet jól a szex, hogy éppen nem élveztem el. Ez akkor is előfordult már velem, ha pl. túl sokat ittam, mert nekem akkor nem megy, attól még jó a férjemmel lenni...

A fenti hónapban megfogant egyébként a "szerelmünk gyümölcse", akit ugye nem a szex gyümölcsének nevezünk. A szerelem megvolt és meg van a ma is.

2011. nov. 27. 18:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocs nem írtam kort. Akkor voltam 29, ő meg 34.
2011. nov. 28. 08:27
 15/24 anonim ***** válasza:

Vegyél példát az állatvilágról! Őket az ösztön vezérli mikor termékenyek, mindkét fél tudja, mert a nőstény nem is hagyja magát mikor nem termékeny! Sokaktól hallottam és nekünk is az jött be, hogy mikor nem is gondoltak rá akkor sikerült. Lehet ebben az ösztön dologban valami, ne az eszeddel ,,akarj,, gyermeket. Hallgass az ösztöneidre, figyeld a tested (max) de a számolgatás nem mindig jó! Nehéz nem rá görcsölni tudom,mert 3 év kellett mire sikerült teherbe esnem, egy olyan időszakban mikor a munkahelyemen gáz volt, sok elküldés és az kötötte le a figyelmem. Azt sem tudom mikor és milyen pózban sikerült, mert nem az foglalkoztatott leginkább. Sok sikert!!

Bocs kicsit hosszúra nyúlt a válaszom:))

2011. nov. 28. 10:35
 16/24 anonim ***** válasza:

35 éves vagyok, programozott gyerekcsinálás volt, gyógyszerrel kombinálva (clostyl), minden nap kellett dugni.

emberemnek jó volt, én meg csak röhögtem gyakorlatilag :D

amikor én is kívántam, természetes ütememben, akkor volt orgazmusom, de nekem nem kell minden nap, szóval a maradék napokon 1 perc, és annyi.

Megfelelő mennyiségben és minőségben bejuttatta az anyagot :D Lett baba is!

mi több mint 3 évig próbálkoztunk, és nem sikerült.

Ezek után bevállaltam a röhögős szexet :)

2011. nov. 28. 20:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! Azóta van még szex? Vagy a férjed kiábrándult?
2011. nov. 29. 21:26
 18/24 anonim ***** válasza:
mért ábrándult volna ki??, csak akkor kicsit elfáradt a sok anyagleadástól. pár nap pihi, és folytköv normális kerékvágásban.
2011. nov. 29. 21:52
 19/24 A kérdező kommentje:

Csak azért gondoltam, mert a fériak általában nem szeretik, ha csak "donornak" használják őket.

Hogy éltétek meg? Neked nem volt rossz, hogy szexelni "kellett"?

2011. nov. 29. 23:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekünk így jött össze, amikor pozitív volt az ovuteszt akkor, ha tetszett ha nem. Be kellett vállalnunk a baba miatt (6év hiába próbálkozás után). Második hónapban sikerült.
2011. dec. 17. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!