Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémiai terhesség ismét vagy...

Kémiai terhesség ismét vagy méhenkívüli?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan két éve nem jön össze a baba. Azóta sok halvány pozitív teszttem volt,kb 4 napig nagyon nagyon minimálisan erősödött,aztán hirtelen teljesen negatívak lesznek. Abban biztos vagyok legalább,hogy ezek a pozitívnak vélt tesztek valóban azok,mert 2 hetes késésnél már látta az orvos a petezsákot,de nem fejlődött tovább. :( Valamilyen formában mindig megjön. Vagy késik vagy pontosan,de mindig megjön. Most amikor halvány pozitív lett a teszt,írt fel az orvosom gyógyszert,de a teszt ennek ellenére is negatív lett 4 nap után. A gyógyszert míg szedem gondolom addig nem jön meg? 2 napja nagyon erős hwnyingerem és émelygés van. A hasam néha görcsöl,de egyfolytában feszül,vagy éppen szúrkál. 20-21-én amikor töröltem magam akkor enyhén barnás/rózsaszínes volt a papíron. 14 vagy 15-re nem vártam,ovulációhoz szoktam nézni. Gyógyszerrel lett beállítva a mensesem,így eléggé pontos volt mostanában. Az orvosom nem csinált uh-t 2 hét múlva kell vissza mennem,december első hetében. Méhenkivülinél negatív a teszt? Vagy a gyógyszer csinálhatja? A betegtájékoztatóján az van,hogy nagyon ritkán hányingert csinál a gyógyszer bevétele után 1-3 órával. De nekem 2 napja intenzíven van,előtte 2 napig meg kicsit volt meg néha. A kérdés,hogy a megatív teszt,így megint ne számítsak babára és hagyjam abba a gyógyszert? A válaszokat előre is köszönöm szépen!!
2016. nov. 30. 07:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hormonvizsgálatok a ciklus elején és végén

Cukor terhelés, inzulin rezisztencia vizsgálat

Ezekkel kezdjetek.

2016. nov. 30. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!