Kémiai terhesség ismét vagy méhenkívüli?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan két éve nem jön össze a baba. Azóta sok halvány pozitív teszttem volt,kb 4 napig nagyon nagyon minimálisan erősödött,aztán hirtelen teljesen negatívak lesznek. Abban biztos vagyok legalább,hogy ezek a pozitívnak vélt tesztek valóban azok,mert 2 hetes késésnél már látta az orvos a petezsákot,de nem fejlődött tovább. :( Valamilyen formában mindig megjön. Vagy késik vagy pontosan,de mindig megjön. Most amikor halvány pozitív lett a teszt,írt fel az orvosom gyógyszert,de a teszt ennek ellenére is negatív lett 4 nap után. A gyógyszert míg szedem gondolom addig nem jön meg? 2 napja nagyon erős hwnyingerem és émelygés van. A hasam néha görcsöl,de egyfolytában feszül,vagy éppen szúrkál. 20-21-én amikor töröltem magam akkor enyhén barnás/rózsaszínes volt a papíron. 14 vagy 15-re nem vártam,ovulációhoz szoktam nézni. Gyógyszerrel lett beállítva a mensesem,így eléggé pontos volt mostanában. Az orvosom nem csinált uh-t 2 hét múlva kell vissza mennem,december első hetében. Méhenkivülinél negatív a teszt? Vagy a gyógyszer csinálhatja? A betegtájékoztatóján az van,hogy nagyon ritkán hányingert csinál a gyógyszer bevétele után 1-3 órával. De nekem 2 napja intenzíven van,előtte 2 napig meg kicsit volt meg néha. A kérdés,hogy a megatív teszt,így megint ne számítsak babára és hagyjam abba a gyógyszert? A válaszokat előre is köszönöm szépen!!2016. nov. 30. 07:57
1/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy lehet nem repedt meg a tüsző,így nem is akkor volt a pé,mert 1 hétig volt még a pozitív ovuteszt után nagyon bő nyúlós..... Szóval akkor azt most nem tudom mikor volt. De szóta is bő folyásom van,amire azt hiszem mindig,hogy megjön. Most éppen fehér testápolószerű,krémes,sok.
2016. nov. 30. 08:03
2/11 anonim válasza:
Milyen gyógyszereket kapsz? Ha progeszteront, és nem hagyod abba a negatív teszt után, akkor jó eséllyel nem is fog megjönni, míg le nem állsz a gyógyszerrel.
Ugyanebben a cipőben járok egyébként, 2 ée szeretnénk tesót, eddig 2 kémiai terhesség sikerült csak. 5. Clostys hónap, Progesterone Exeltis-t kapok progipótlásra, annak lehetnek olyan tünetei, mint amit leírsz.
3/11 A kérdező kommentje:
Utrogestant. Ezt szedem. De nem tudom,hogy abba hagyjam e? Igen,gondolom,hogy ettől nem jött még meg. Most szedem először. Kikészít ez az erős hányinger. Nekem kb 3 havonta vannak a halvány tesztek. Most hormonvizsgálat következik,egyéb labor leleteim tökéletesek,a cukor,pajzsmirigy. Nem első gyerkőc lenne.
2016. nov. 30. 08:15
4/11 A kérdező kommentje:
Ha tudnám,hogy babától van a hányinger,boldogan viselném,de így negatív teszttel. :(
2016. nov. 30. 08:24
5/11 anonim válasza:
Fel a fejjel. Csinálj még egy Facelle vagy Predictor tesztet, és ha az is negatív, hagyd abba az Utrot.
Peteérés rásegítőt nem kaptál még? Egy próbát lehet érdemes lenne tenni vele. Nekem alacsony progi miatt nem volt pé-m, a Clostylbegit szépen megcsinálja azóta. Rejtély, miért nem jön a baba, a nagyfiam anno 3. hónapban összejött.
6/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja a doki,hogy van peteérésem. A kislányom is egy alkalomból jött össze,mikor mondtam a páromnak,hogy most úgy érzem,hogy ma kell együtt lennünk,pedig akkor nem használtam ovu tesztet sem. Rá 10 nap múlva görcsölt a hasam,meg alig tudtam elaludni,mert vert a víz,rémálmaim voltak,másnap reggel halvány pozitív volt a teszttem. :)
2016. nov. 30. 08:34
7/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel tesztteltem,negatív,sajnos.
2016. nov. 30. 08:36
8/11 anonim válasza:
Sajnálom. :( Akkor tényleg legyen egy 3. és 21. napi vérvétel, abból már sokat megtudhattok. Párod volt már andrológián?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem volt. Mert hát ha már rendesen össze jött idáig,a dokik nem nagyon foglalkoznak velünk. Már a harmadik orvosnál vagyok. Ő fog most már nekem hormonvizsgálatot csinálni. A többi csak egyet hajt: majd összejön,meg majd megmarad ha úgy kell lennie. Negyedik babánk lenne.
2016. nov. 30. 09:04
10/11 anonim válasza:
Úristen, hihetetlen az az orvos. Mi meddőségi klinikára járunk, még egyetlenegyszer nem mondták, hogy majd összejön... Bármi történhet a testünkben, függetlenül a már meglevő gyerekektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!