Méhenkívüli terhesség?
Sziasztok.
Jún.13.an volt menstruációm,Pco miatt rendszertelen.Aug 3.an voltam uh-an ahol 15 mm volt a tüsző,ami 7.en megrepedt ez ido alatt gyakran voltak legyottjaink. Multhet 20.an teszteltem halvany pozit, azota erosodott olyannyira mint a c csík. Ma voltam uh.on ahol a sargateaten kivül mast nem lattak. Gyanakodnak mehenkivuli terhessegre ezert vervetelekre kell jarnom. Tunetem nincs csak neha a jobb oldalamon gorcsolok de nem veszes ott volt tuszorepedes. Szerintetek?? Annyira felek!!!
Hat leirtal mindent...
De ha augusztus 7en repedt neg a tuszo, lehet h meg csak korai h lassanak vmit...
Szerintem kb 4-5 hetes lehet a terhesseg ilyenkor meg barmi ekofordulhat! De en nem vagyok doki, bennuk bizz!
Ezek pedig keddtől egészen tegnap délutánig.
A legelső teszt, 20.an csinaltam du.i vizeletből.
A másodikat hétfő este 24.en
Szoval csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy a tesztekre nem lehet alapozni, csak a vervetelre!
Nekem volt egy kb 5 max 6 hetes elhallt terhessegem, amit a 7-8 het kozott mutottek, a tesztjeim legalabb ilyen pozitivak voltak es erosodtek...
Mikor mesz vissza a dokihoz? Ha akkor se fog latni semmit, szerintem elkuld vervetelre!
En nagyon drukkolok, az lesz a mervado, addig meg nyugi, feleslegesen nem eri meg idegeskedni! Ird majd meg mi volt!
Azt megkerdezhetem hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!