Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhenkívüli terhesség?

Méhenkívüli terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jún.13.an volt menstruációm,Pco miatt rendszertelen.Aug 3.an voltam uh-an ahol 15 mm volt a tüsző,ami 7.en megrepedt ez ido alatt gyakran voltak legyottjaink. Multhet 20.an teszteltem halvany pozit, azota erosodott olyannyira mint a c csík. Ma voltam uh.on ahol a sargateaten kivül mast nem lattak. Gyanakodnak mehenkivuli terhessegre ezert vervetelekre kell jarnom. Tunetem nincs csak neha a jobb oldalamon gorcsolok de nem veszes ott volt tuszorepedes. Szerintetek?? Annyira felek!!!

2015. aug. 27. 09:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Hat leirtal mindent...

De ha augusztus 7en repedt neg a tuszo, lehet h meg csak korai h lassanak vmit...

Szerintem kb 4-5 hetes lehet a terhesseg ilyenkor meg barmi ekofordulhat! De en nem vagyok doki, bennuk bizz!

2015. aug. 27. 09:34
 2/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok bìzni. Viszont ami eszem jutott, h a méhnyálkahártya méhenk. terhesség esetén is vastagszik??
2015. aug. 27. 09:43
 3/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a legelső

2015. aug. 27. 09:50
 4/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ez hétfő esti

2015. aug. 27. 09:52
 5/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek pedig keddtől egészen tegnap délutánig.

A legelső teszt, 20.an csinaltam du.i vizeletből.

A másodikat hétfő este 24.en

2015. aug. 27. 09:56
 6/26 anonim ***** válasza:
Ez tutira terhesség.
2015. aug. 27. 10:02
 7/26 anonim ***** válasza:
Mehen kivulinel is van hcg es emelkedik is, viszont ugy tudom, hogy az emelkedes merteke mas!
2015. aug. 27. 11:02
 8/26 anonim ***** válasza:

Szoval csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy a tesztekre nem lehet alapozni, csak a vervetelre!

Nekem volt egy kb 5 max 6 hetes elhallt terhessegem, amit a 7-8 het kozott mutottek, a tesztjeim legalabb ilyen pozitivak voltak es erosodtek...

Mikor mesz vissza a dokihoz? Ha akkor se fog latni semmit, szerintem elkuld vervetelre!

2015. aug. 27. 11:09
 9/26 A kérdező kommentje:
Ma mar vettek...holnap kell menni az eredmenyert.Hetfon is kell mennem es masnap,kedden ismet az eredmenyert.
2015. aug. 27. 11:22
 10/26 anonim ***** válasza:

En nagyon drukkolok, az lesz a mervado, addig meg nyugi, feleslegesen nem eri meg idegeskedni! Ird majd meg mi volt!

Azt megkerdezhetem hany eves vagy?

2015. aug. 27. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!