Méhenkívüli terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Jún.13.an volt menstruációm,Pco miatt rendszertelen.Aug 3.an voltam uh-an ahol 15 mm volt a tüsző,ami 7.en megrepedt ez ido alatt gyakran voltak legyottjaink. Multhet 20.an teszteltem halvany pozit, azota erosodott olyannyira mint a c csík. Ma voltam uh.on ahol a sargateaten kivül mast nem lattak. Gyanakodnak mehenkivuli terhessegre ezert vervetelekre kell jarnom. Tunetem nincs csak neha a jobb oldalamon gorcsolok de nem veszes ott volt tuszorepedes. Szerintetek?? Annyira felek!!!
2015. aug. 27. 09:23
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!! 25.
2015. aug. 27. 11:37
12/26 anonim válasza:
Ultrahangra mikor mész legközelebb? Lehet, hogy akkor már látnak valamit, talán csak korai volt még az ultrahang. Szerintem nem lesz semmi gond.
13/26 A kérdező kommentje:
Mához 1 hétre
2015. aug. 27. 12:35
14/26 anonim válasza:
húú elég szép pozi tesztek!!! :) hát nagyon drukkolok!!!írj mindenképp hogy mi volt!!!
15/26 anonim válasza:
Nekem volt méhen kívüli terhességem, de egy tesztem sem lett ilyen erős pozi, mind csak halvány volt.
16/26 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy átkellett élned egy ilyen borzalmas dolgot. 😕 Nagyon bízom benne,hogy a babánk ott van ahol lennie kell!! :)
2015. aug. 27. 16:25
17/26 anonim válasza:
Már 8 éve történt, még most is sokszor eszembe jut. De Te most ne ilyen dolgokra gondolj, hanem arra, hogy ott van és biztosan jó helyen is van. Pozitívan állj hozzá. Drukkolok
18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! :) Annyira nehéz a mai nap után pozitívan állni a dolgokhoz. Hihetetlen,hogy az önfeledt öröm a pozitív teszt és a baba gondalata miatt így be borolhat!!! :( 😢
2015. aug. 27. 20:47
19/26 Dark Angel1987 válasza:
Szia. Nekem 2 méhenkívűlim volt, a másodikba majdnem belehaltam. Ez nem játék. És olyan pozitív tesztjeim voltak, hogy majdnem leugrott a csík. Eszünkbe nem jutott. % hetesen látták az álpetezsákot, amit akkor nem tudták, hogy az, 9 hetesen összeestem....bal oldalt eltávoltították. Vigyázz magadra!!!!
20/26 A kérdező kommentje:
Szörnyű, sajnálom,hogy ilyen megtörtént veled! Ha minden igaz en pont ma vagyok 5.hetes es a BHcg 2892,2.. a referens tartomány 18 es 7340 között van. Tünetem nincs a neha neha gorcsolokon kivul.
2015. aug. 28. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!