Hormongondok, terhesség vagy lehet méhenkívüli?
Ovu után egy héttel kezdődő, azóta is tartó mellfeszülés, szurkálás, 4 napja tartó, de nem erősödő barnázás, pecsételő vérzés - mi lehet ez? Mensi előtt sosem szoktak ilyen tüneteim lenni... Vasárnapra nem várom, de a teszt még korai lenne, nem?
A barnázásról azt olvastam, hogy progeszteronhiány miatt lehet. De a mellfeszülés meg a túl sok progeszterontól van a terhesség elején, nem? Vagy ez a vérezgetés lehet méhenkívüli terhesség jele? Kezdek megijedni....
En barnaztam a mehen kivulivel, ugyanugy emelyegtem, es semmi mas panaszom nem volt.
Anelkul, hogy ijesztgetnelek, szerintem mihamatabb orvos.
:(( Hát ez nem hangzik jól... de csak jövő pénteken tud fogadni a dokim, amíg nem görcsölök be, addig ugye nem tud nagyobb baj történni? Vagy menjek ügyeletre?
Pedig úgy várjuk már a babát... :((( elkeseredtem.
Ne varj meg egy hetet szerintem.
Mert ha megis baba, akkor felirnak az utrot vagy a crinone-t a barnazasra, azt mihamarabb el kene kezdeni.
Menj masik orvoshoz.
Ma reggel csináltam tesztet, negatív... szóval akkor nem baba. A mellfájdalom és a néha néha szurkálás továbbra is megvan, a barnázás ma reggelre legalább elmúlt viszont most meg bőghetnékem van és ráz a hideg :( Lehet hogy egyszerűen csak beteg leszek? Petefészek gyulladásnak lehetnek ilyen tünetei? Vagy még korai volt a teszt?
Ma biztosan nem jutok el dokihoz... szóval ha ez így marad akkor max marad hétvégén az ügyelet :( de ott tényleg körbe fognak röhögni... Nem tudom mi lehet ez, mensi előtt eddig soha nem volt semmi bajom. :(
Köszönöm a választ! :) Folsavat szedek már kb 2 hónapja, meg kismama vitamint is, igaz, azt néha csak 2 naponta... De akkor még ma veszek magnéziumot is (melyik a legjobb ilyenkor?) és beveszem... így kicsit meg tudok nyugodni, hogy ha ESETLEG van ott valaki, én megtettem mindent amit tudtam, hogy segítsek neki.
Jaj, tuti a hormonok játszanak velem :(, egyáltalán nem vagyok sírós fajta de most hogy belegondoltam hogy esetleg a babám most küzd hogy megmaradjon...mindjárt bőgök.
Hát ha korábban nem is, vasárnap kiderül, hogy megjön-e...ha igen, akkor is kivizsgáltatom magam, mert soha nem voltak még ilyen tüneteim, tehát valami megváltozott odabent... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!