Hormongondok, terhesség vagy lehet méhenkívüli?
Ovu után egy héttel kezdődő, azóta is tartó mellfeszülés, szurkálás, 4 napja tartó, de nem erősödő barnázás, pecsételő vérzés - mi lehet ez? Mensi előtt sosem szoktak ilyen tüneteim lenni... Vasárnapra nem várom, de a teszt még korai lenne, nem?
A barnázásról azt olvastam, hogy progeszteronhiány miatt lehet. De a mellfeszülés meg a túl sok progeszterontól van a terhesség elején, nem? Vagy ez a vérezgetés lehet méhenkívüli terhesség jele? Kezdek megijedni....
Köszönöm a válaszokat!! :) Kicsit megnyugodtam, a barnázás teljesen elmúlt. Vettem gyorsan 250mg os magnéziumot, be is vettem, hátha ez segít a babának HA ott van...:) ha meg nem, akkor max nagyon kiegyensúlyozott leszek a magnéziumtól. :))
Próbálok minél többet pihenni, megvárom a vasárnapot aztán ha nem jön meg, reménykedek tovább. De azért próbálom úgy felfogni, hogy ha mégis megjön, akkor az csak az új próbálkozás kezdete, és újult erővel adunk bele mindent ;)
Próbálok pozitívan hozzáállni és még egy pici remény megmaradt a következő pár napra.
Köszönöm, hogy segítettetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!