Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormongondok, terhesség vagy...

Hormongondok, terhesség vagy lehet méhenkívüli?

Figyelt kérdés

Ovu után egy héttel kezdődő, azóta is tartó mellfeszülés, szurkálás, 4 napja tartó, de nem erősödő barnázás, pecsételő vérzés - mi lehet ez? Mensi előtt sosem szoktak ilyen tüneteim lenni... Vasárnapra nem várom, de a teszt még korai lenne, nem?

A barnázásról azt olvastam, hogy progeszteronhiány miatt lehet. De a mellfeszülés meg a túl sok progeszterontól van a terhesség elején, nem? Vagy ez a vérezgetés lehet méhenkívüli terhesség jele? Kezdek megijedni....

2013. júl. 18. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én MAgnerot-ot mondom mert nekem csak az vált be, viszont elég drága, de vegyél 10 szemeset és kipróbálod ha jó akkor azt használod ha nem akkor nem használod. Nem biztos, hogy küzd a babácskád, én is barnáztam és véreztem is a baba meg teljesen jól volt. Bezzeg az elsővel akivel elvetéltem semmi panaszom nem volt, ő csak gondolt egyet és arrébb állt tőlünk. A magnézium azért jó mert csökkenti ezeket a mensi szerű görcsöket és puhítja a méh falat. Attól baja biztosan nem lesz. Én 3x1 szedtem (500mg ha jól emlékszem), de terhes vitamint nem szedtem, abban is van magnézium (általában). Szedheted rendszeresen is a magnéziumot , vagy csak igény szerint. Nekem már 1 reggeli magnézium is abszolút kitartott egész napra (volt, hogy itthon felejtettem és nem tudtam napközben beszedni) most 23 hetesen csak igény szerint szedem. Jönni fog a babaóca ne sírdogálj! Akkor fog jönni mikor nem is számítotok rá, és akkor minden hónap szomorúságát elfelejted.
2013. júl. 19. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor korai volt a teszt. Remeljuk, baba, es csak beagyazodas, vagy esetleg csak beagyazodott, es most furja magat melyebbre.
2013. júl. 19. 16:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :) Kicsit megnyugodtam, a barnázás teljesen elmúlt. Vettem gyorsan 250mg os magnéziumot, be is vettem, hátha ez segít a babának HA ott van...:) ha meg nem, akkor max nagyon kiegyensúlyozott leszek a magnéziumtól. :))

Próbálok minél többet pihenni, megvárom a vasárnapot aztán ha nem jön meg, reménykedek tovább. De azért próbálom úgy felfogni, hogy ha mégis megjön, akkor az csak az új próbálkozás kezdete, és újult erővel adunk bele mindent ;)

Próbálok pozitívan hozzáállni és még egy pici remény megmaradt a következő pár napra.

Köszönöm, hogy segítettetek!!

2013. júl. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!