Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?...

Lehet hogy terhes vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
5 nappal ezelőtt feküdtem le a barátommal, de sajnos nem védekeztünk. Nem élvezett belém és még idő előtt abbahagytuk vagyis nem tartott sokáig az együttlét. Még soha sem jött meg nekem, és ez volt nekem az első is. (nem 12 éves vagyok erről csak ennyit) Most van egy pici alhasi fájdalmam. Terhes lehetek ezekkel a dolgokkal is egybekötve?

2013. júl. 17. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz, "vagyis nem tartott sokáig " - akkor is..
2013. júl. 17. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehetsz, miért ne lehetnél?

A megszakítás nem védekezés, az előváladéktól ugyanúgy teherbe lehet esni, ha van benne sperma. Az meg hogy még nem jött meg neked, az nem jelenti azt, hogy mondjuk nem pont most lett volna érett rá a szervezeted és jött volna meg, csak nem fog, mert mondjuk terhes vagy. Ritka, nagyon, de előfordulhat.

És ha nem 12 éves vagy, hanem 14 mondjuk, még akkor is baromi fiatal vagy a szexhez, főleg ilyen tudás mellett, de ha még ettől is idősebb vagy, akkor meg irány a nőgyógyász és ki kell vizsgáltatni, hogy miért nem jött még meg.

2013. júl. 17. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes ezekkel a dolgokkal is egybekötve.
2013. júl. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!