Lehetek terhes? Infók lenn.
Figyelt kérdés
Nah az a nagy helyzet hogy már elmúltam 18, de nem jön meg. Már sok orvosnál voltam nem nagyon tudják mi a bajom. Elmentem egy természetgyógyászhoz és ott kiderült h mentális a dolog. Én nem hagyom, meg a csakráim is blablabla. Ha így szexelek lehetek akkor terhes?2013. júl. 16. 17:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha nem védekezel akkor igen
2/2 anonim válasza:
Igen lehetsz.
Mivel ettől még bármikor megjöhetne a menstruációd, ha épp a szervezetd mégis azt gondolja, peteérést idéz elő. De te erről nem tudhatsz, ergo ha akkor szexelsz védekezés nélkül, teherbe eshetsz és majd csak késöbb vennéd észre, hogy egyáltalán baba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!