Terhes lehetek? Többi lent
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már a témában, de a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Enyhén eresek a melleim, és meg is vannak duzzadva, a mellbimbóim fájtak pár napig, viszont ez teljesen megszűnt. Már lassan egy hete folyamatosan fáj a hasam, mint mensi előtt, van úgy, hogy még jobban is, néha rám tör nagyon enyhe hányinger, napközben, néha pedig esténként. Múlt hónapban 32 napra jött meg, előtte 28 napra. Ma vagyok a 32. napon, és még nem jött meg, tesztet holnap csinálok, ma akartam venni, de sajnos nem jött össze. Van valakinek ilyen tapasztalata és baba lett? Köszi a válaszokat és a segítséget :-D szeretnénk a babát, és bocsi, ha hosszú lett2013. júl. 13. 20:23
1/7 A kérdező kommentje:
ja és még lemaradt, hogy fehér krémes folyásom van.
2013. júl. 13. 20:25
2/7 anonim válasza:
Lehetséges. Ha továbbra sem jön meg akkor érdemes egy tesztet ellőni :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :-) Igen, holnap mindenképp veszek egyet, nagyon kíváncsi vagyok már én is, és remélem nagyobb sikerrel járok, mint ma, mert sajnos a Tescoban nem kaptam. :-(
2013. júl. 13. 20:34
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok. A tescoba hh nem lehet tesztet kapni? Én már sokszor vettem ott. Az utolsót majdnem 1 éve azóta beszüntették? :O
5/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy lehet kapni normál tescoban, de Sülyben néztem, ott meg kis tesco van, és szerintem ott nem tartanak. Pedig mindent végig jártam, de holnap remélem pesten nagyobb szerencsém lesz.
2013. júl. 13. 20:41
6/7 A kérdező kommentje:
Szia csináltam ma tesztet, és pozitív lett :-D Olyan boldogok vagyunk :-D
2013. júl. 14. 21:19
7/7 anonim válasza:
Nagyon gratulálok, jó az ilyet olvasni. Én csüt-péntekre nem várom, de nincs semmi tünetem. Bár még talán korai is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!