Ha a 20. napon csinaltuk, lehetek terhes?
Pont 28 napos a ciklusom. Idaig nem foglalkoztam vele, hogy melyik napon lehetek terhes, melyiken nem, igy nem szeretnem felreerteni a dolgokat. Ezt olvastam:
"Terméketlen időszak (18.-28. napok): a ciklus utolsó szakaszában a nyák kevesebb, színe fehéres, sűrűbb, egyáltalán nem nyúlik, szerepe, hogy spermiumok és baktériumok ne juthassanak be. Ez a szakasz terméketlen, a következő menstruációig tart." Ha a parommal a 20. napon csinaltuk, akkoz ez alapjan nem lehetek terhes?
Most elutazott a parom par napra, igy a heten nem tudunk probalkozni. Most keztuk el a probalkozast, ez volt a legelso alkalom gumi nelkul. Tudom van akinek egy ev alatt sem jon ossze, de remenykedtem, hogy hatha...
Ha elcsúszott valami miatt a peteérésed, akkor lehetsz.
Ha nem jön meg, és pozitív a teszt.
Ésszerűbb lenne a ciklus 10. napjától a 20-22. napig 2 naponta együtt lenni, így biztosan elkapjátok az ovulációt.
Mondjuk nekem hosszabbak a ciklusaim, de szép emlékem van arról a 20. ciklusnapról..2,5 év sikertelenség után nekem a 20. napi együttlétből (21.napi peteérésből) most 3 pozi tesztem van.
5hetes+4 napos vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!