Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a 20. napon csinaltuk,...

Ha a 20. napon csinaltuk, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Pont 28 napos a ciklusom. Idaig nem foglalkoztam vele, hogy melyik napon lehetek terhes, melyiken nem, igy nem szeretnem felreerteni a dolgokat. Ezt olvastam:

"Terméketlen időszak (18.-28. napok): a ciklus utolsó szakaszában a nyák kevesebb, színe fehéres, sűrűbb, egyáltalán nem nyúlik, szerepe, hogy spermiumok és baktériumok ne juthassanak be. Ez a szakasz terméketlen, a következő menstruációig tart." Ha a parommal a 20. napon csinaltuk, akkoz ez alapjan nem lehetek terhes?

Most elutazott a parom par napra, igy a heten nem tudunk probalkozni. Most keztuk el a probalkozast, ez volt a legelso alkalom gumi nelkul. Tudom van akinek egy ev alatt sem jon ossze, de remenykedtem, hogy hatha...

2013. júl. 13. 00:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha elcsúszott valami miatt a peteérésed, akkor lehetsz.

Ha nem jön meg, és pozitív a teszt.

Ésszerűbb lenne a ciklus 10. napjától a 20-22. napig 2 naponta együtt lenni, így biztosan elkapjátok az ovulációt.

2013. júl. 13. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem hosszabbak a ciklusaim, de szép emlékem van arról a 20. ciklusnapról..2,5 év sikertelenség után nekem a 20. napi együttlétből (21.napi peteérésből) most 3 pozi tesztem van.

5hetes+4 napos vagyok :)

2013. júl. 16. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos ez most mem jött be, tegnap megjött. De nem adjuk fel :)
2013. júl. 21. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!