Megszakítással csináltuk párszor a párommal utoljára 25. -én nagyon félek, hogy terhes lettem mennyi rá a valószínűség?
A "kiveszi a farkát közben" az nem védekezés!
AZ ELŐVÁLADÉK IS TARTALMAZ MEGTERMÉKENYÍTÉSRE ALKALMAS SPERMIUMOT!
Sajnos nem tudsz mit tenni, csak várni. Mikor voltatok együtt? Eseményutáni már késő?
De ígérd meg, ha most nem leszel terhes, ahelyett, hogy felbátorodsz, soha többet nem teszel ilyet!
Köszönöm a kedves komenteket azért ezt a vétek lenne szaporodnod dumát erősnek tartom... Nem törlöm magadat minősíted ezzel amilyen stílusban írsz.
Utolsó. Január 25.-én voltunk utoljára akkor csináltuk így. A héten kellene megjönni-e.
Húha, az pont félidő volt. :((
Tablettához már késő.
Talán ha a szokásos módon jönnek ki a pattanások nem lesz baj. Azért a terhesség az más, meg azt érzi az ember. Drukkolok, hogy rendben legyél.
De tényleg irass fel magadnak eseményutánit, és ha bármi van vedd be, ha elszakad a gumi, vagy nem védekeztetek. Még mindig jobb, mint egy abortusz.
Fel a fejjel, és próbálj meg ne idegeskedni, mert akkor csak késni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!