Mit gondoltok lehetek terhes vagy ez ilyenkor megszokott?
Jùnius 7-én volt az utolsò menstruàciòm, szedtem fogamzàsgàtlòt, de ezután nem kezdtem el abbahagytam.
A párommal voltunk együtt azóta de védekeztünk.
A gyógyszer abbahagyása miatt Mèg időbe kellett volna menstruàlnom nem? (lehet hogy teherbeestem vagy valami más a gond?)
Valaki tudna mondani valamit?
Köszönöm előre is.
Nagyon gyakori hogy a fogigátló abbahagyása után azonnal terhes lesz valaki, úgyhogy simán!
Inkább az szokott előfordulni (mint nálam is), hogy mi vártunk utána még fél évet, hogy kiürüljön a gyógyszer, és addigra lett taccsra téve a hormonháztartásom, így most azért nem esem teherbe, mert a 16 év gyógyszerszedés megviselte a szervezetem; gyakorlatilag kikapcsolta a hormonjaimat szabályzó részt.
Így 2 éve várjuk hogy helyrebillenjen a dolog (közben dokihoz járunk, gyógyszereket, hormonokat kapok támogatásnak). Lassan talán sikerül, már csak az extra rövid luteálisomat kell nyújtani.
Szóval igen, lehetsz terhes! Most kell hajrázni:-)
Sok sikert! Én már biztosan tesztelnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!