Vajon terhes lennék? Érdemes így tesztelni?
Fogamzásgátlót szedek, nem volt sem hányás-sem hasmenés, se semmi ami kiütötte volna a hatását. Ennek ellenére az utolsó 2 mensesem nagyon furcsa. Múlt hónapban szombat helyett vasárnap jött meg és csak 2 napig tartott. A mostani mensesem vasárnap megjött ( 1-2 csepp barna vér) és hétfőn(ma) reggel volt kicsit erősebb, azóta 1-2 csepp vér jön csak. Az utóbbi 2 hónapban rendkívül rosszul érzem magam ( szédülés, ájulásérzés, hányinger ) és hirtelen súlyos vérszegény lettem és az étvágyam olyan, hogy egész nap ennem kell. Eddig nem teszteltem, mert ugye nem volt gond a védekezéssel, és megjött ugyan a vérzésem csak mégis furcsa az egész. Ami viszont nem hagy nyugodni az az, hogy feljött a csípőmre egy kis súlyfelesleg és nagy lett a hasam ( nem zsír, mert kemény a köldököm körül ). Csatolok róla képet. Szerintetek babát várok? Ha terhes lennék, akkor ez a 8 hét, lehet ekkora has ilyenkor? Bocsánat a hosszú szövegért, de nagyon össze vagyok zavarodva. Nem tervezett baba, de ha mégis kiderül, hogy lesz, akkor természetesen szeretettel fogjuk felnevelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!