Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy petevezetékkel nehezebb...

Plüssmaci75 kérdése:

Egy petevezetékkel nehezebb teherbe esni? A másikat méhenkívüli terhesség miatt kivették!

Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Két petevezetővel 4 évig próbáloztunk, méhenkívülit lett a vége :( Rá 1,5 évre egy petevezetővel a második hónap sikeres lett :) Ikrekkel. Sajnos aztán az egyik elment.
2016. febr. 13. 11:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom a másik babát! Köszönöm a választ!
2016. febr. 13. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
2-vel első hónapban sikerült, 1 petevezetővel 8 hónap alatt. De sikerült :)
2016. febr. 13. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy petevezetőm van, műtét óta ez az első próbálkozás, de szerintem sikeres lesz :) (amúgy orvos nézte, szerencsére jó oldalon volt peteérés, a vezető nélküli oldal mintha téli álmot aludna hálistennek :D)
2016. febr. 13. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy van, és naptármódszer mellett becsúszott a terhesség. (Bezzeg míg megvolt mindkettő, hosszas célirányos próbálkozásokkal is alig estem teherbe.)
2016. febr. 13. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Éppen ma teszteltem pozitívat. Nem mondhatom hogy kevés idő telt el a műtét óta, de annyira nem is akartam, eléggé sokkolt engem a méhenkívüli miatti történéseim. Tulajdonképpen azt mondhatom hogy 5 ciklusban próbálkoztunk úgy rendesen és most sikerült.
2016. febr. 14. 15:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
2016. febr. 15. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!