Lehet hogy terhes vagyok?
Szerintem nem vagy terhes, csak a hormonok miatt érzékeny a melled. Lehet ovu elött, és ovutól egyfolytában enyhe fájdalom.
Ha gondolod csinálj még egy tesztet, és akkor megnyugodhatsz. :)
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél, mivel azóta már volt egy normális vérzésed. Hormonális hatásra teljesen természetes módon vannak, akiknek szokott fájni a melle menstruáció előtt, akár a ciklus második felében végig (EZ kb. két hetet jelent).
A történetedből ítélve, fiatal lehetsz még, tehát még bőven alakulhat a szervezeted, hogy ami eddig nem volt megszokott (mellfájás), később az lesz, és majd tudod ehhez kötni akár a menstruációdat!
Sziasztok lenne egy olyan kerdesem ...
17eves vagyok 2eve van baratom es szoktunk szeretkezni...10eves korom ota menstrualok eleg hihetetlen de anyukamnak is azota van.
A menstruaciom fel evente valtozik (addig mindig 28.napra pontosan megjon) decemberben tobbszor is gumi nelkul szeretkeztunk de sose volt az orgazmus kozeleben inkabb rogton az elejen egy kit 'berakta' ha gumival is csinaljuk sose megy bele a gumiba mashogy oldjuk meg.
Azonban februar 4en kellett volna meg jonnie es 7.en jott meg ez a 31.nap az elozo menstruaciom ota.
Eleg nehezkesen jott meg 2-3 napig tartott de kijott aminek jonnie kell aza kis sotet szinu burok is. De nen akkora mennyisegben mint szokott..
Tegnap lefekudtunk ezuttal gumival a gumi veres volt, estere felhelyeztem egy tampont reggel lattam hogy barnas szinu majd kesobb mentem wc.re az is barnas pecsetelo verzes volt a mellem nem faj inkabb a (hatam?).
Aggodom. Terhes lennek?:(
Utolsónak írom, ha kérdést akarsz feltenni, általában ne más topikjában tedd, pláne mikor már lecsengtek a válaszolók, mert nem nagyon fogsz rá választ kapni.
Kérdésedre válaszolva, meglehet, hogy terhes vagy, meglehet, hogy nem. Inkább nem, de sajna innen nem fogjuk tutira megmondani. Legbiztosabb egy vizeletből elvégzett teszt lenne, drogériákban lehet kapni párszáz forintért is, és ilyen időtájban már kimutatja, ahol te járhatsz.
Azért van kevés esélye, mert ha furcsán is, de megjött a menstruációd, de nem úgy ahogy szokott és NEM JÓL/Megfelelően védekeztek!
Ha gumit használtok, és nem durvultok (=nem szakad), kiveszi ügyesen, de az aktus ELEJÉTŐL a VÉGÉIG rajta van, tehát nincs még az elején se kiberakom játszásiból, simán elmehet benned, ezért találták ki azt. Viszont ha egyszer is benned van gumi nélkül, sajnos az előváladék tartalmazhat spermiumokat,amitől simán terhes lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!