Terhes lehetek-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogyha 18 nappal az együttlét utan megjott( amikor kellett, es normálisan ot napig tartott) lehetek-terhes?!
Mikor megjott megnyugodtam viszont hétfőre esedékes a következő mensim es eleg rosszul vagyok( szédülés, hányinger)
2016. febr. 11. 20:06
1/4 anonim válasza:
Ha megjott egesz biztos nem lehetsz terhes. de ne aggodj ennyire igy nem lehrt nyugodt szexualis eletet elni ha folyton azon aggidsz terhes vagy e. a szedulrs es a hanyuger lehet a mebstruacio elojele is
2/4 A kérdező kommentje:
Epp ez a problema hogy mindig rohadt ideges vagyok ! Pedig allitolag most sincs okom ra!
A mellem is faj egyebkent, erzekenynek viszont nem mondanád de azert kicsit faj!
Koszonom szepen a válaszod! :)
2016. febr. 12. 07:05
3/4 anonim válasza:
Hihi. En is hasonlo helyzetben vagyok. Allandoan ezen stresszeltwm h ne terhesseg ne terhesseg szerencsere mar nincs baratom, nem is akarok mert ezzel csak az idegesseg megy pedig mindig gumit hasznaltunk. Most is parazok azert visszamenoleg h ujevkor egyutt voltam exemmel es azota mar jott meg nornalis mensim, szokasos 5nap sok ver stb. Csak a melleim elobb elkezdtek fajni es negativ tesztem is lett. Most hetvegere varom a masodik mensit de mar peteeres ota fajnak a melleim es ehet ota szedulok hanyingerem van. Azt mondjak h nem lehetek terhes, de hat rettegek h megis. Megnezem mensi utan ujra egy tesztet. Ha az is negativ akkor nem tudom mi bajom van akkor is rettegni fogok h ez terhesseg es elmegyek nogyogyihoz. Pedig nalam normalis h mensi elott 1 hettel olyannyira szedulok h ajulas veszelye is fenn al. Anno mikor eloszor megjott ket hettel elotte korhazban landoltam mert biciklirol leajultam emiatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Na es vegul mi lett veled?:)
2016. febr. 18. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!