Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem leszek terhes?

Szaftosnokedli kérdése:

Miért nem leszek terhes?

Figyelt kérdés

egészségesek vagyunk, és 6hónapja próbálkozunk...

a folsav tabletta recept nélkül kapható?

2016. febr. 12. 20:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy egészségesek vagytok ? Nőnél a pajzsmirigy, hormon, vércukor, lisztérzékenység rendben van ?
2016. febr. 12. 20:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem szabad rágörcsölni, csak hagyni kell, hogy véletlenül sikerüljön. Érdemes a peteéréskor próbálkozni. Ha több évig nem sikerül nem árt kivizsgáltatni téged és a párodat is.
2016. febr. 12. 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha több, mint 1 évig nem sikerül, akkor javasolt elmenni orvoshoz.

Amúgy honnan tudod, h minden OK nálatok? Ki lettetek vizsgálva teljesen?

2016. febr. 12. 20:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 6 hónap után jött össze. Lehet kicsit ráparáztál. De ha nagyon aggódsz, akkor menj orvoshoz, hogy biztosra vedd az egészséget.
2016. febr. 12. 20:33
 5/14 A kérdező kommentje:
igen voltam kivizsgáláson
2016. febr. 12. 20:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kicsit legyél lazább, és türelmesebb. Mint írtam nekünk is fél év volt mire összejött, és a legváratlanabb időpontban. Ne csüggedj! Előbb utóbb biztos összejön.
2016. febr. 12. 20:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Folsav recept nélkül kapható. Ahogy a terhes vitamin is ha azt szeretnéd szedni, erről megoszlanak a vélemények.

Mi 26/27 évesen kezdünk próbálkozni előtte hébe hóba szedtem a folsavat vagy a femibion 800-at (sokszor elfelejtettem). Betegségünk nem volt.

Fél év próbálkozás után sikerült a baba. Az elején görcsöltem mert az első próbálkozós hónap után már rettegtem vajon miért nem sikerül. És sajnos így már könnyű mondani, de akkor az ember nem tud lazábban gondolkodni, mivel nagyon vágyik a babára. Én már mondtam is a páromnak hogy inkább hanyagoljuk egy kicsit a dolgot, bár lazán vettük a védekezést azért nem is mindig védekeztünk. És akkor lettem terhes. :)

Nem szabad elkeseredni. Ha 1 év után sem sikerül akkor érdemes orvoshoz fordulni. Addig meg próbáljatok nem rágörcsölni csak szeretni egymást :) (persze nehéz, de meg kell próbálni nem ezen "kattogni"

Sok sikert :)

2016. febr. 12. 22:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Én is fél év után lettem terhes.

Ha esetleg hátrahajló méhed van, nem árt, ha odafigyelsz a testhelyzetre együttlét után.

2016. febr. 12. 23:34
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Ne aggodj ne aggodalmaskodj osszefog jonni. Nekem 4honap volt sikertelen, aznap mikor megjott total magam alatt voltam. De csak aznap!Ha a boltba betetet kellett venni rosszul voltam. 5.honapban bevasarlasnal jol bevasaroltam belole, persze mar felesleges volt. En nagyon sokat imadkoztam Istenhez, az ėletet ő adja, kerd tole hogy aldja meg a mehed!
2016. febr. 13. 05:31
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :) és gratulálok akiknek sikerült erőt egészséget a babákhoz.!
2016. febr. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!