Mit kell csinálnom, ha terhes leszek? Hová kell mennem? Kihez kell bejelentenem?
A párommal tervezzük a babát, de első lessz és fogalmam sincs, hogyan tovább ha sikerül akkor nőgyógyászhoz kell mennem? Vagy hová? Kinek kell szólnom?
Másik kérdés: ha már a 9 hónapban vagy, akkor nehéz leborotválni a nemiszervedet nagy hassal?
Másik kérdés: érdemes orvost fogadni, ennyi pénzért? Vagy inkább azt a lénzt már alapból a gyerekre költsem? Ha nem fogadok orvost, mennyit adjak annak aki ottvan a szülésbél?
Ha úgy érzed, hogy terhes vagy, vagy a teszt is pozitív lett, menj nőgyógyászhoz. Ő majd elmondja a következő lépéseket. Ő ad igazolást a munkahelyedre is, ha már betöltötted a 12. hetet. Fel kell majd venned a kapcsolatot a védőnővel is. És igen, nehéz leborotválni, de még a cipőt felhúzni is. A fogadott orvossal kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Én inkább fogadtam.
Különben hány éves vagy, és miért itt tetted fel a kérdést, és nem a gyereknevelés rovatban?
Igen, nőgyógyászhoz (utána a körzeti védőnőhöz is)
Szólnod max a főnöknek kell, hogy tudjon róla.
Nekem annyira nem volt nehéz leborotválni, tükörrel simán ment.
Én fogadtam orvost, végig hozzá jártam magán rendelésre, és nagyon jó volt, mert leesett a fiam szívhangja szülés közben, és ha nincs orvosom, azonnal császároznak (amit nagyon nem akartam), így meg pár perc alatt túl voltunk rajta, és másnapra teljesen jól voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!