Előfordulhat, hogy terhes leszek?
Olyan problémával fordulok hozzátok,amelyre egy biztos választ szeretnék kapni.
A helyzet az,hogy a párommal pettingeltunk,de váratlanul hazaértek (kellemetlen volt)...ugye minden félbeszakadt,és mindketten izgalmi állapotban maradtunk.
Felöltöztünk és utána kézzel próbáltam kielégíteni a páromat (18/f),de végeredményben ő fejezte be magának.
Miután elment' rafeküdtem a mellkasára és remegett az egész testem. Mivel látta,hogy szenvedek,ezért kielégített. De ugye miután elment nem mosott kezet. Utána rá kb 20percre ugy nyúlt hozzám.. Azt hozzá tenném,hogy zsepibe ment el..
Fennt áll a kockázat,hogy teherbe essek?
A menstruációm előtte egy nappal múlt el.
Azt mondják ilyenkor nem nagy a veszély,de biztosan tudni szeretném.
NEM szeretnék értelmetlen,rágalmazó választ:)
Lehet, hogy teljes baromságot írok, de én azt hallottam, hogy egy lány együtt fürödt a barátjával, és attól lett terhes, szóval ebből kiindulva Te is lehetsz.
Mindenesetre csináltass tesztet.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Gondoltam,hogy nem lehetek,de igazán biztosra akartam menni.
Nem,nem vettembe esemény utánit,hisz nem hatolt be,ezért feleslegesnek találom szedni :)
Sok sikert kívánok a babához ^^ ❤
Kedves első, amit hallottál, valóban baromság! Egyszerű városi legenda! :)
Vaaagy, ha az "együtt fürdött" azt jelenti, hogy a kádban szeretkeztek... na akkor valóban lehetséges! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!