Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitol lehet. Vajon babucis...

Mitol lehet. Vajon babucis vagyok?

Figyelt kérdés
22.- en a menzesz 4 . Napjan voltunk a parommal egyutt vedekezes nelkul. Azota 5 cm el nott a mellkorfogatom reggel emelyges farkas ehseggel egesz nap az elkiser szedulok es erzekeny a cicibimbom..de a teszt semmit se mutat meg..vajon a tunetek ilyen koran jelentkezhetnek? Izgatott vagyok mert nagyon szeretnem hogy babas legyek. Ti mit mondtok erre..lehetseges?

#teherbeesés #g babavaras
2016. nov. 29. 18:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
90%

Csak a kommenteket jöttem olvasni. :D

Viccet félretéve: azért ez már pszichés probléma, terhességi tüneteket keresni enynire korán. Ne feszülj rá enynire, a VALÓDI terhestünetek a 6. hét előtt nem jönnek.

2016. nov. 30. 08:20
 32/32 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem itt inkàbb az a problèma hogy a kèrdezö nem tul felvilàgosult a fogantatàsi folyamatal kapcsolatban.
2016. nov. 30. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!