Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon ez mitől lehet?

Vajon ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk párommal a gyerek projektben de még semmi. A hét elején elég durva hányingerem volt. Olyan szinten, hogy enni sem tudtam. Tegnap meg kellett volna jönnie és nem jött meg, viszont menzesz elött nekem rémesen szokott görcsölni a hasam és a derekam. De most nem egy minimálisan fáj a derekam. A mell bimbóim fájnak és meg is duzzadtak szabad szemmel látni, hogy az erek is nagyon megduzzadtak, mert nagyon kilátszanak.
2016. nov. 25. 08:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ellőnék egy tesztet, baba gyanús :)
2016. nov. 25. 08:35
 2/15 A kérdező kommentje:
És szerinted mennyire bízhatok a tesztben,hogy ha tegnap kellett volna megjönnie és ma megcsinálom. Mert lehet pozitív és negatív is..
2016. nov. 25. 08:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinálj egy tesztet! :) hátha sikerült a baba!! :) és majd írj,hogy mi lett az eredmény! :) szurkolok hogy baba legyen!!! :)
2016. nov. 25. 08:40
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem egy napos késésnél is ki mutatja már ha tényleg baba! :) amilyen érzékenyek ezek a mai tesztek!! mi is próbálkozunk már 5hónapja de semmi !! remélem nektek összejött ! :)
2016. nov. 25. 08:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Baba gyanús :) nekem nemvárt napján jól látható pozi volt. Neked meg már késik is. Tesztelj!
2016. nov. 25. 08:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és a szurkolást! És Nagyon szurkolok nektek,hogy össze jöjjön nektek is a baba. :) Ma mindenképp csinálok és amint megtudom az eredményt írok. :)
2016. nov. 25. 08:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha a hányingeredet a terhesség okozza, akkor már nap közben is pozitív lesz, de ha bírsz várni, akkor reggel csináld inkább, első vizelet koncentráltabb.

De ha ma csinálod, legalább 3-4 órán át próbáld meg visszatartani előtte...

2016. nov. 25. 09:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Annyira izgatott vagyok,hogy lehet,hogy még is pocaklakó :3 de várok holnap reggelig. :)
2016. nov. 25. 09:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelj,de ha esetleg negatív is,ne add fel a reményt. Nekem már bőven volt hányingerem a tesztem mégis csak 6 nap késés után lett pozitív. ☺
2016. nov. 25. 09:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem adom fel! :) Remélem,hogy pozitív lesz. :)
2016. nov. 25. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!