Expect tesztcsík. Vajon hihetek neki?
Ezt a fajta tesztet nem ismerem. Szerintetek mennyire megbízható?
Nemvárt előtt vagyok 2 nappal. Időn belül kijött a csík. Régóta szeretnénk babát és több teszt is becsapott már sajnos.
Kedves legelső válaszoló! Köszönöm a gyors megerősítést.
Remélem nagyon, hogy most sikerült! :)
Ahogy magamat ismerem, tuti holnap vagy hármat biztosan megcsinálok. Csak ennyi idő és ennyi fals pozitív teszt után már nagyon óvatos vagyok! Ezt a fajta tesztet pedig eddig nem használtam, nem ismerem!
Köszönöm :)
Elhiszem hogy régóta szeretnél gyereket, de akkor is mi a fenének tesztelsz 2 nappal korábban??
Csak frusztrált leszel. Ha nem jön meg időben akkor kell tesztelni.
Sajna nem birja Mindenki jól. Bizony ilyen az ember.. izgul kivancsi. Nem hallgat senki mindig a józan èszre. Teszteltem mar enis ido elott.ez van
Sztem tesztelj mas fajtaval is es majd remeljuk azok megerositik ezt a tesztet
:) :) :) a "minek tesztelsz előbb" kommentektől kíméljetek legyetek kedvesek :) :) :) aki ismeri a helyzetet, aki volt már, vagy éppen ilyen cipőben jár, az sajnos tudja milyen érzés ez, min megyünk ilyenkor keresztül... :(
Aki pedignem volt, az SOHA NE is kerüljön soha ilyen szituba!!!!
Amúgy pedig eszem ágában sem volt tesztelni, de reggel felkeltem és egy hirtelen ötlettől vezérelve kibontottam ezt a tesztet, gondoltam miért ne?! ;)
Pár napon belül úgyis kiderül! :)
Akik látják a csíkocskáinkat és pozitívan nyilatkoznak, Nekik nagyon köszönöm a bíztatást, most vsak erre van szükségem! ;)
Kedves 1-es 4-es :)
NAGYON DRUKKOLOK NEKED (is) ;)
Nekem ha jósteszteltem nem erősödött soha (és nem is lett eredményes a hónap) DE aki várandós lett, annak bizony erősödött!
Remélem sikerrel járunk!!! Holnap lesz Neked a nagy megmondó nap????
Koszonom szepen. Folyamatosan leszolnak erte de bennem valahogy tartja a lelket, na meg a volegenyem! :)
Hallottam sok olyat h erosodott , de nem volt baba. Nagyon bizakodom. :)
Igen holnap, bar neha Kesik 1-2napot. Szóval ha kesik megprobalom kibirni h ne teszteljek már màsnap! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!