Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Expect tesztcsík. Vajon...

Expect tesztcsík. Vajon hihetek neki?

Figyelt kérdés

Ezt a fajta tesztet nem ismerem. Szerintetek mennyire megbízható?

Nemvárt előtt vagyok 2 nappal. Időn belül kijött a csík. Régóta szeretnénk babát és több teszt is becsapott már sajnos.

[link]

2016. okt. 31. 09:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy vizsgalaton voltam mar. Minden szuper!*
2016. nov. 3. 21:47
 32/42 A kérdező kommentje:

Nagyon jó dokid lehet, ha nem "szenvedteti" végig veled az egy évet! Helyes!

Én már nem tudom mi van?! Nem jött meg mára sem hála égnek!!!! De a mai tesztem is negatív. Kezdem azt hinni, hogy igazam van és az expect tesztnek nem lehet hinni.

Ugyanis csak azon lett két csík! Semelyik másikon sincs :(

Ha lenne baba, akkor màr mutatnia kellene... :(

2016. nov. 4. 07:07
 33/42 anonim ***** válasza:

Mutatnia kellene igen. De ovudat tudod mikor volt, kèsoi ovura nincs esely? Mert akkor azert nem mutathatja mèg esetleg.:(

Dokihoz mesz majd?

Nekem kozben irt emailt h miket szedjek mennyit es a paromis. Nagyon aranyos nő!:) drukkolok Neked!

2016. nov. 4. 09:24
 34/42 A kérdező kommentje:

Köszi a drukkokat! ;)

Azt hittem, hogy tudom mikor volt ovum, de akkor valószínű tévedtem! :) Mindegy, most már nem nagyon tesztelgetek csak max. a jövőhéten, ha addig semmi változás nem lesz! A mai a 33.cn-om.

Csak azt nem értem, hogy ennyire megbízhatatlan az expect teszt? Kettő is pozi lett :( na mindegy!

Dokihoz nem tervezem, mert már végigjártunk minden kivizsgálást, nekünk a következő lépés már a mesterséges út :( de úgy vagyunk vele, hogy ezt az évet még megadjuk, sosem lehet tudni...

Majd az endokrinológushoz kell visszamennem decemberben még! Hàt ennyi :(

Megkérdezhetem mit javasolt nektek a doki? (Nagyon lelkiismeretes orvos, kevés az ilyen)

2016. nov. 4. 10:32
 35/42 anonim ***** válasza:

Jaj.:( sajnalom. Mi ezert veszunk mar csak kazettas tesztet es onestepeset meg hasonlokat.. A kazettasak jobbak!

Remelem osszejott mègis.. A mestersèges ùt nagyon nem szèp.:/

Pontosan ezt ajanlotta:

Nekem 2-3naponta B6vitamin.

2naponta C vitamin

2 naponta 400mg e vitamin

Heti 3-4th er multi vitamin

Heti 2-3alkalommal folsav.

Páromnak:

Folsav heti 1szer

C vitamin heti 3-4szer

Multivitamin heti 3-4szer

Heti egyszer Calcium

B12 vitamin 2naponta

E vitamin 2naponta :))

2016. nov. 4. 10:56
 36/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Végül is ezeket szedem én is, a folsav helyett nekem az inofolicot ajánlottàk, mert az talán jobban felszívódik vagy hasznosul, csak az nagyon drága :(

Elhiheted, én sem veszek ilyen tesztet soha többet!!!!!

Ha nagyon akarom, akkor lehetek a 13.dpo-n is, de szerintem akkor is mutatnia kellene már! Na mindegy, kiderül lassan úgyis.

2016. nov. 4. 11:53
 37/42 A kérdező kommentje:
És igen, igazad van, a mesterséges út nekem sem nagyon jön be, de ha már az orvos is azt mondja nincs más út, ám legyen... :(
2016. nov. 4. 11:54
 38/42 anonim ***** válasza:
Parodra is figyeltek? ..13.dpon meg nem feltetlen lenne pozi. Baratnomnek 4nap keses utan lett pozi!:)
2016. nov. 4. 19:10
 39/42 A kérdező kommentje:

Igen, persze, vele minden rendben van! :) hát most nagyon fáj a hasam, úgyhogy szerintem holnap új ciklust kezdek sajnos... :(

De meglàtjuk, majd jelentkezem!!!! :)

2016. nov. 4. 19:47
 40/42 anonim ***** válasza:
Jelentkezz. Jolenne tartani a kapcsolatot! Kivancsi vagyok mi lesz Veletek! :)))
2016. nov. 4. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!