Expect tesztcsík. Vajon hihetek neki?
Ezt a fajta tesztet nem ismerem. Szerintetek mennyire megbízható?
Nemvárt előtt vagyok 2 nappal. Időn belül kijött a csík. Régóta szeretnénk babát és több teszt is becsapott már sajnos.
Nagyon jó dokid lehet, ha nem "szenvedteti" végig veled az egy évet! Helyes!
Én már nem tudom mi van?! Nem jött meg mára sem hála égnek!!!! De a mai tesztem is negatív. Kezdem azt hinni, hogy igazam van és az expect tesztnek nem lehet hinni.
Ugyanis csak azon lett két csík! Semelyik másikon sincs :(
Ha lenne baba, akkor màr mutatnia kellene... :(
Mutatnia kellene igen. De ovudat tudod mikor volt, kèsoi ovura nincs esely? Mert akkor azert nem mutathatja mèg esetleg.:(
Dokihoz mesz majd?
Nekem kozben irt emailt h miket szedjek mennyit es a paromis. Nagyon aranyos nő!:) drukkolok Neked!
Köszi a drukkokat! ;)
Azt hittem, hogy tudom mikor volt ovum, de akkor valószínű tévedtem! :) Mindegy, most már nem nagyon tesztelgetek csak max. a jövőhéten, ha addig semmi változás nem lesz! A mai a 33.cn-om.
Csak azt nem értem, hogy ennyire megbízhatatlan az expect teszt? Kettő is pozi lett :( na mindegy!
Dokihoz nem tervezem, mert már végigjártunk minden kivizsgálást, nekünk a következő lépés már a mesterséges út :( de úgy vagyunk vele, hogy ezt az évet még megadjuk, sosem lehet tudni...
Majd az endokrinológushoz kell visszamennem decemberben még! Hàt ennyi :(
Megkérdezhetem mit javasolt nektek a doki? (Nagyon lelkiismeretes orvos, kevés az ilyen)
Jaj.:( sajnalom. Mi ezert veszunk mar csak kazettas tesztet es onestepeset meg hasonlokat.. A kazettasak jobbak!
Remelem osszejott mègis.. A mestersèges ùt nagyon nem szèp.:/
Pontosan ezt ajanlotta:
Nekem 2-3naponta B6vitamin.
2naponta C vitamin
2 naponta 400mg e vitamin
Heti 3-4th er multi vitamin
Heti 2-3alkalommal folsav.
Páromnak:
Folsav heti 1szer
C vitamin heti 3-4szer
Multivitamin heti 3-4szer
Heti egyszer Calcium
B12 vitamin 2naponta
E vitamin 2naponta :))
Köszönöm! :)
Végül is ezeket szedem én is, a folsav helyett nekem az inofolicot ajánlottàk, mert az talán jobban felszívódik vagy hasznosul, csak az nagyon drága :(
Elhiheted, én sem veszek ilyen tesztet soha többet!!!!!
Ha nagyon akarom, akkor lehetek a 13.dpo-n is, de szerintem akkor is mutatnia kellene már! Na mindegy, kiderül lassan úgyis.
Igen, persze, vele minden rendben van! :) hát most nagyon fáj a hasam, úgyhogy szerintem holnap új ciklust kezdek sajnos... :(
De meglàtjuk, majd jelentkezem!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!