Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Expect tesztcsík. Vajon...

Expect tesztcsík. Vajon hihetek neki?

Figyelt kérdés

Ezt a fajta tesztet nem ismerem. Szerintetek mennyire megbízható?

Nemvárt előtt vagyok 2 nappal. Időn belül kijött a csík. Régóta szeretnénk babát és több teszt is becsapott már sajnos.

[link]

2016. okt. 31. 09:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Mar nem bizom.. mult honapban 3napot kèsett! Es mintha ereznem h megfog jonnI legkesobb holnap sztem megis fog. De koszonom szepen.:) ledges Toled!!!
2016. nov. 2. 17:43
 22/42 A kérdező kommentje:

Na-na!!!! Nem feladni pont most!!!! Igenis sikerülnie kell!!

Nekem is egész nap megjön érzésem volt, de estére elmúlt.

Mikor tesztelsz? Holnap? Nagyon drukkolok így ismeretlenül is!!! :)

2016. nov. 2. 18:02
 23/42 anonim ***** válasza:

Hat csapott mar be 3nap keses.. utana megjott. Kivarom a negyedik-otodik napot. Az lesz a 13-14. Dpo-m. Koszonom a biztatast!! Irok majd ha megjött v. teszteltem! :)

Nehez amùgy várni.. de ùgyse mutatna mèg semmit 10-11nap alatt.:((

Drukkolok Neked!

2016. nov. 2. 18:26
 24/42 anonim ***** válasza:

Haliho.

Ez a 13-14cnapom. Nemtudom sajnos a pontosan.

Onestep 10es negativ.

Gabrielen parom lat vmit en meg nem latom amit Ő!:( szoval sztem megfog jonni.. csak kesik. Ez a 3.nap.

32ciklusnap

2016. nov. 3. 07:28
 25/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Amíg nem jön meg kérlek ne add fel! Tudom, nagyon idegesítő duma ez, én is utálom! Azt is tudom, hogy elkeserít a negatív teszt, de még azt a picike reményt add meg neki!!!

Az is lehet, hogy a peteérésed később volt és akkor még nem is kell a tesztnek mutatnia. Vagy bizos ez a 13-14.dpo?

Nekem semmi változás. A hasam fájdogál, de ma nem csináltam tesztet. Sajnos én sem tudom biztosra mikor volt az ovum. A legkorábbi peteéréshez viszonyítva már késik. A legkésőbbi peteéréshez számolva a mai a 12.dpo-m... szóval már bele vagyok zavarodva nagyon!

Én továbbra is drukkolok nagyon!

2016. nov. 3. 08:20
 26/42 anonim ***** válasza:

Szia! Kozben megjott delutan.:(

17èn megyek dokihoz, elvileg akörül lesz ovuláciòm.. szerinted uhval lathat majd valamit?

Drukkolok h ne jojjon meg neked.

En nagyon gorcsolok..:/

2016. nov. 3. 15:00
 27/42 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom :( :( :( pedig annyira drukkoltam! :( :( :(

Na de akkor a doki majd hátha tud vmi okosat mondani.

Igen, az uh-val akkor pont látni fogja, hogy van-e peteérésed! Voltál már kivizsgáláson? Mióta próbálkoztok?

2016. nov. 3. 15:47
 28/42 anonim ***** válasza:
Csak 3honapja de o mondta h menjek ha azalatt nem sikerul.mert akkor a lutealis szakasz hibaja lesz. Koszonom!!!! Majd kov.honapban. te h allsz?:)
2016. nov. 3. 17:43
 29/42 A kérdező kommentje:

Eddig semmi...

Én sem vártam meg azt az időt, amit mindenki mond, hogy ha egy év utàn sem sikerül csak akkor kell elkezdeni kivizsgàlni a dolgokat! Ez szerintem baromság, úgyhogy helyes, kezdd el Te is hamarabb!!! Az a biztos!

Már az uh-val is sokminden ki fog derülni. Gondolom majd elküld hormonvizsgálatra stb stb... Elindulsz az úton és meglesz a gyümölcse.

Mondjuk én a nőgyógy mellett az elején elmennék egy endokrinológushoz is, hogy a pajzsmiriggyel nincs-e baj! De majd ezt a dokid úgyis tudja! :)

2016. nov. 3. 20:10
 30/42 anonim ***** válasza:
Dokim is azt mondta h egyaltalan nem art hormont nezetni es kenetmintat terhessèg előtt. Ugyanannyiba tellik , mint kesobb es elobb kiderul mi a gond.mert ha van akkor sem biztos h nagy a gond aztan azt gyorsan rendbe lehet Hozni!:) drukkolok Nektek
2016. nov. 3. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!